Helin Avşar evliliği hakkında merak edilenleri anlattı!

Güncelleme Tarihi:

Helin Avşar evliliği hakkında merak edilenleri anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 16:03

Helin Avşar, 23 gündür birlikte olduğu sevgilisi Serhan Bora ile geçtiğimiz haftalarda evlendi. Helin Avşar, bir magazin dergisine verdiği röportajında evliliği ve karar vermesinden bahsetti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Helin Avşar ve Serhan Bora'nın evliliği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Avşar'ın 23 gündür birlikte olduğu Serhan Bora'dan 14 Şubat Sevgililer Gününde evlenme teklifi almış, kabul etmiş ve hemen ardından evlenmişlerdi. Avşar ve Bora çifti aile arasında yapılan sade bir nikah töreni ile dünya evine girmişlerdi.

Helin Avşar evliliği hakkında merak edilenleri anlattı

Bir magazin dergisine konuşan Helin Avşar, sürpriz evliliği hakkında merak edilenleri anlattı. Avşar: “Çok uzun seneler çıkıp evlenen, ama 1 ay sonra boşanan arkadaşlarım var. Sürenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Bir birimizi evlilik içinde tanımaya karar verdik. Serhan'ı ilk gördüğümde eşim olacağını hissetmiştim. O da aynı şeyi düşünmüş" diye konuştu.

Haberin Devamı

Helin Avşar evliliği hakkında merak edilenleri anlattı

Helin Avşar kimdir?

Helin Avşar, 2 Kasım 1980 yılında yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ailesi aslen Kars'lıdır. Annesi Emral, babası Celal Avşar'dır.  Hülya Avşar'ın kız kardeşidir. Diğer ablasının ismi ise Leyla'dır. Önceden televizyon işi yapan Helin Avşar, artık moda sektörüyle ilgileniyor.

Helin Avşar ve Serhan Bora çiftinin düğünü

BAKMADAN GEÇME!