Hayatımın Aşkı 8. son bölümü ile izleyenleri çok şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 8. son bölümü ile izleyenleri çok şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 13:24

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayatımın Aşkı 8. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Pazar akşamı yayınlanan dizinin son bölümünde Burcu Güneş sürprizi yaşandı. Burcu Güneş'in romantik şarkılarında dans eden Gökçe ve Demir herkesi şaşırttı. İşte Hayatımın Aşkı son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı 8. Bölüm'de; Gökçe ile Demir'in iş ortaklığı, ikilinin daha da yakınlaşmasını sağlıyor.

Demir, Gökçe’nin de yardımıyla yeni reklam ajansını kurar. Taşınma işlemleri tamamlanır ve ofise yerleşirler. Demir ve Gökçe oldukça mutludur. Diğer yandan Duru ile rakip olmuşlar ve amansız bir müşteri kapma yarışı başlamıştır. Duru, Demir ve Gökçe’nin arasını bozmak ve işlerini sekteye uğratmak için Ayça’yı görevlendirir. Kaan’ın, aynı evde yaşamak zorunda kaldığı Duru ile başı beladadır. Duru, Kaan’ın ilgisini çekebilmek için her yola başvurur.
Hikmet, kendisini Rezzan’a affettirmeye çalışır. Rezzan’ın barışmak için şartları vardır. Bartu, Sema’nın ilgisini çekebilmek için büyük bir organizasyon hazırlıklarına başlar.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı


BURCU GÜNEŞ HAYATIMIN AŞKI'NA KONUK OLDU

BURCU Güneş, Kanal D’nin sevilen dizisi “Hayatımın Aşkı”na konuk oldu

Hande Doğandemir’in hayat verdiği Gökçe ile Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Demir, sanatçının şarkıları eşliğinde romantik dakikalar yaşadı. 

Demir ve Gökçe’nin Burcu Güneş’in şarkısı eşliğinde dans etti.

Hayatımın Aşkı 8. son bölümü ile izleyenleri çok şaşırttı

BAKMADAN GEÇME!