Türkiye turuna çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye turuna çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2022 08:30

Kanal D’de yayınlanan ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programının yaz arası vermesiyle tüm yoğunluğunu sahnelere aktaran ünlü sanatçı Sibel Can, konser maratonuna başladı.

Haberin Devamı

Geçen günlerde Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konser sonrası, dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerinde 3 Temmuz gecesinde yine bu sahnedeki yerini alacak.

Çok yakında yeni bir sürpriz teklisiyle müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Can, tüm sezon boyunca, sahneden yaz esintisi estirecek. 16 Temmuz’da Altınoluk Amfi Tiyatro, 29 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro ve 30 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek olan sanatçının ağustos ayı da doldu.

Türkiye turuna çıkıyor

9 Ağustos’ta yeniden İstanbul’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda olacak olan sanatçı, 26 Ağustos’ta Ankara Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatro’da hayranlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

Eylülde tatil yapacak olan Can’ın konser maratonu 12 Ekim’de Hatay Expo Alanı Amfi Tiyatro, 14 Ekim’de Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu ve 15 Ekim’de Gaziantep GAÜN Mavera KSM Açıkhava Tiyatrosu’nda devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!