Squatgirl ile havlu kullanarak 4 dakikada karın kası yapın

Güncelleme Tarihi:

Squatgirl ile havlu kullanarak 4 dakikada karın kası yapın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 10:42

Squatgirl videolarının altında defalarca şu yorumu okumuşsunuzdur: “4 Dakikada kas yapılmaz!” HAYIR, YAPILIR!

Haberin Devamı

Eğer her gün sağlıklı beslenirseniz, günde 30-50 dakika kardiyo egzersizi yaparsanız ve bu hareketleri her gün tekrarlarsanız yağ yakmaya başlayacağınız gibi kas da yaparsınız. 4 dakikalık antrenmanları insanların dikkatini çekeceği için değil, herkesin ayırabileceği bir vakit olduğu için seçtik. 4 dakikalık antrenman yapmak, son derece gerçekçi ve ulaşılabilir bir hedef. İnsanların sağlıklı yaşamak ve kilo vermek için öncelikle spor yapma kavramına ZİHİNLERİNDE alışmaları gerekiyor. Spor yapmak, tıpkı yemeklerden sonra diş fırçalama alışkanlığınız gibi rutine girmesi gereken bir alışkanlık olmalı.

Haberin Devamı

İki havlu alın ve “mountain climbers” hareketini yapmaya çalışın. Eğer pek fazla esnek biri değilseniz aşağı adımlarda biraz zorlanabilirsiniz. Eğer hareketi yapmakta zorlanıyorsanız, bu hareket yerine mekik yapın. Hareketi iki ya da üç kere yapabiliyorsanız bile yeterli. Sonra hemen üçüncü egzersize geçin. Eğer yine zorlanırsanız, iki ya da üç kere yapsanız bile olur. Deneyin yeter! Bu hareketi de yaptıktan sonra sırada tek bir egzersiz kalıyor ve eminim ki bunu yapabilirsiniz! Bu antrenmanı uygulamaya başladıktan sonra çok kısa bir süre içerisinde güçleneceğinize eminim. Güçlendikten sonra siz de daha önceden bu antrenmana bir dakika bile dayanamadığınıza şaşıracaksınız. 

Haberin Devamı

Her gün bu 4 dakikalık karın antrenmanını uyguladığınızda kendiliğinizden kilo vermeye başlayacaksınız çünkü daha dengeli besleneceksiniz. Antrenman yapan birisinin abur cubur yemek olasılığı, bütün günü televizyon karşısında geçiren birine oranla çok daha düşük. Bu tam bir zincirleme reaksiyon: Antrenman yap – sağlıklı beslen – sağlıklı beslen – antrenman yap.

Yukarıda bahsettiğim nedenlerden ötürü bu karın antrenmanını her gün yapmalısınız. Daha fazla forma girmeye karar verdiğinizde, antrenman süresini artırmaya ve diğer kas gruplarını çalıştırmaya hazırsınız demektir. Daha uzun süreli antrenmanlar yapmaya başladığınızda karın egzersizlerinin sayısını haftada iki ya da üçe düşürmelisiniz ki, kaslarınız dinlenip toparlanabilsin.

Squatgirl ile havlu kullanarak 4 dakikada karın kası yapın

 

BAKMADAN GEÇME!