Seçil Heper kimdir? Biyografi

Güncelleme Tarihi:

Seçil Heper kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 15:26

Şimdilerde 8 yıl önce vefat eden eşi Arnavut prensi Melih Caculi'nin soyadını değiştirmek için mahkemeye başvurması ve mahkemenin bu talebini onaylaması sonucunda “Heper” soyadını kullanmaya başlayan Seçil Heper kimdir? Seçil Heper’in hayatı haberimizde…

Haberin Devamı

Seçil Heper 1946'da Konya'da doğdu.İlk-orta öğrenimi Konya'da gerçekleştirdi.1966'da açılan sınavı kazanarak Ankara Radyosuna girdi.TRT için yapılan bir TV çekiminde Fahrettin Aslan'ın dikkatini çekerek Maksim Gazinosu sahnelerine lanse edildi.

Güzelliği ve zarif hareketleriyle dikkatleri üstüne toplayıp kendisini kısa sürede milyonlara sevdiren Seçil Heper,işadamı eski Arnavut Prensi Melih Caculi ile evlendi Ancak 8 yıl önce eşini kaybetti.

Yavuz Plak'tan çıkan onlarca güzel 45'lik ve albüme imzasını attı.2006'da Hakan Eren tarafından yayınlanan "En İyileriyle" albümüyle kendisini özleyenlerle yeniden buluştu. Şimdilerde vefat eden eşi Arnavut prensi Melih Caculi'nin soyadını değiştirmesi ve Heper soyadını kullanmaya başlaması ile gündeme geldi.

Haberin Devamı

Albümleri
Seçil Heper (Yavuz Plak)
Huzurlu Günler (Yavuz Plak)
Dost Bildiklerim (Yavuz Plak)
Seneler (Yavuz Plak)
Assolistler (karma) (Ossi Müzik)
En İyileriyle:Seçil Heper (Ossi Müzik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!