Rıza Akın'ın eşi kim? Miho Shimotashiro kimdir, kaç yaşında, nereli? Portakal bahçesinde evlenmişlerdi!

Güncelleme Tarihi:

Rıza Akının eşi kim Miho Shimotashiro kimdir, kaç yaşında, nereli Portakal bahçesinde evlenmişlerdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2022 10:19

Türk sineması ve dizilerine önemli katkıları olan oyuncu Rıza Akın 65 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncu Menderes Samancılar sosyal medya hesabından duyurdu. Rıza Akın'ın vefatının ardından eşi ve hayatı hakkında bilgiler de sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Rıza Akın'ın eşi Miho Shimotashiro kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Rıza Akın'ın eşi Miho Shimotashiro hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Vefat haberinin ardından Rıza Akın'ın eşi en çok merak edilen isimlerden oldu. Rıza Akın, Japon Miho Shimotashiro ile Adana’daki portakal bahçesinde evlenmişti. Peki, Rıza Akın'ın eşi kim? Miho Shimotashiro kimdir, kaç yaşında, nereli?

RIZA AKIN'IN EŞİ MİHO SHİMATASHİRO KİMDİR?

Oyuncu Rıza Akın, 2019 yılında Hadırlı Mahallesi’ndeki portakal bahçesinde Miho Shimotashiro ile dünyaevine girdi. Miho Shimotashiro Japon'dur. Çiftin nikah şahitliğini Menderes ve Funda Samancılar ile Doç.Dr. Alper Eken yaptı.Nikah törenine ünlü yönetmen ve belgesel yapımcısı Nebil Özgentürk, usta sanatçı Menderes Samancılar ile Ali Haydar Bozkurt, 31 Mart Yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar da katıldı. Akın’ın nikah töreninde ’01’ yazılı tişört ve Japonların yöresel kıyafetini giydi.

BAKMADAN GEÇME!