Özkan Uğur’un ailesine taziye ziyareti  

Güncelleme Tarihi:

Özkan Uğur’un ailesine  taziye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2023 08:49

Sanat dünyası MFÖ grubunun usta müzisyeni Özkan Uğur’un yasını tutuyor. Aralarında Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Zafer Algöz’ün de olduğu ünlü isimler önceki gün Özkan Uğur’un Beykoz’daki evine taziye ziyaretine gitti.

Haberin Devamı

DÖRDÜNCÜ kez kansere yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu. Cumartesi günü hayatını kaybeden Özkan Uğur’un ailesi taziyeleri Beykoz’daki evlerinde kabul etti. Taziye ziyaretinde bulunanlar arasında birçok sinema filminde beraber rol aldığı Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Ozan Güven de vardı. Lenf kanseri tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden MFÖ grubu üyelerinden müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur’un cenaze töreni programı da belli oldu.  

Özkan Uğur’un ailesine  taziye ziyareti


BUGÜN AKM’DE TÖREN DÜZENLENECEK

Üsküdar’daki özel bir hastanede hayata veda eden Özkan Uğur, bugün saat 11.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Uğur’un cenazesi, Taksim Camisi’nde öğle vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek. 

Haberin Devamı

Çok erken gittin Özkan ağabey

Deniz Seki, Özkan Uğur’un vefat haberini aldıktan sonra Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir sünnet düğününde sahne aldı. MFÖ’nün “Sude” şarkısını seslendiren Seki, “Çok üzgünüm, böğüre böğüre ağlamak istiyorum. Çok erken gittin be Özkan ağabey” dedi.  (DHA)

Özkan Uğur’un ailesine  taziye ziyareti

Sen muhteşem bir insansın

Nesrin Cavadzade, babasının ölümüyle yıkılan genç oyuncu Alişan Uğur’a destek oldu. Sosyal medyadan “Üç Kuruş” dizisinde birlikte rol aldığı Alişan’la fotoğraflarını paylaşan Cavadzade, “Canımın içi, babana böyle bir evlat yetiştirdiği için teşekkür ederim. Sen muhteşem bir insansın” dedi.

Özkan Uğur’un ailesine  taziye ziyareti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!