Nasipse Olur filmi nerede çekildi? Nasipse Olur oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Nasipse Olur filmi nerede çekildi Nasipse Olur oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2022 13:43

Romantik komedi türünde sevilen filmler arasında yer alan Nasipse Olur televizyon ekranlarında yer alacak. Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer’in hayatını konu alan Nasipse Olur filmi oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Nasipse Olur filmi nerede çekildi? İşte film hakkında detaylar...

Haberin Devamı

2019 yapımı yerli komedi filmi Nasipse Olur oyuncuları ve konusu ile araştırılanlar arasında yer alıyor. Başrollerini Algı Eke, Burak Sevinç ve nur Sürer'in paylaştığı Nasipse Olur filmi nerede çekildiği de merak konusu oldu. İşte, bu akşam televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Nasipse olur filmi hakkında bilgiler...

NASİPSE OLUR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer’in hayatı peş peşe gelen felâketlerle altüst olur. Günfer kahramanım dediği babasını kanserden kaybeder. Bu ani ölümün şokunu atlatmadan bu kez amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı ekmek fırınlarına mafya dadanır. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi evlilik hayalleri kurduğu Yaşar’ın kendisini aldatması bardağı taşıran son damla olur. “Boyabatlı’nın umudunun bittiği yerde inadı başlar” derler. Küçük dünyasında büyük umutları olan Günfer, ‘Ya nasip’ diyerek her türlü felâketin üstesinden gelmek için mücadele etmeye başlar. Başına gelen bütün felâketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan, her seferinde Günfer’in imdadına hızır gibi yetişir.

Haberin Devamı

NASİPSE OLUR OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı'nın üstlendiği Nasipse Olur oyuncuları arasında Burak Sevinç, Algı Eke, Kıvanç Baran Aslan, Zeyno Eracar gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

NASİPSE OLUR FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Selahattin Sancaklı'nın yönetmenliğini üstlendiği neşeli yapımlar arasında yer alan Nasipse Olur filmi Sinop'un Boyabat ilçesinde çekildi.

BAKMADAN GEÇME!