Minik kızın bu videosu izleyenleri duygulandırdı

Güncelleme Tarihi:

Minik kızın bu videosu izleyenleri duygulandırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 16:15

Geçtiğimiz günlerde ABD, Kaliforniya'da çekilen bu video günün olayı oldu. Küçük bir kız çocuğunun yemeğini dışarda gördüğü evsiz bir adamla paylaşmak istemesini kaydeden baba, bunu Facebook'a yükledi. Video 22 milyonun üstünde izlendi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde ABD, Kaliforniya'da çekilmiş olan bu görüntüler görenlerin içini ısıttı. Babasıyla beraber restorana giden küçük kız Ella, restoran dışında oturan evsiz bir adamı gördü ve yemeğini onunla paylaşmak istedi. 

Babasına 'Ona biraz yemek verebilir miyim' diye soran küçük kız, tabağını evsiz adama götürdü. Yemeği görünce şaşıran evsiz adam, tabağı memnuniyetle kabul etti.

 

Minik kızın bu videosu izleyenleri duygulandırdı

 

Restorana geri dönen küçük kıza babası 'Onun gününü renklendirdin, onu çok mutlu ettin. Bu sana kendini nasıl hissettirdi?' diye sordu. Ella, 'Bu duyguyu çok sevdim' dedi. 

Haberin Devamı

'HAYATTA ÇOK ÖNEMLİ BİR DERS ÖĞRENDİ' 

Eşinden boşanmış olan ve Ella'yı haftada iki kez görme şansı olan baba Eddie, kızının bu hareketiyle hayatta ne kadar önemli bir dersi öğrenmiş olduğunu dile getirdi. Baba Eddie, 'Şanssız olan insanlara yardım edebilmesi için bu harika bir fırsattı. Bu davranışı ona kendini iyi hissettirdi, bana da... Onunla gurur duyuyorum' diye konuştu.

İşte Facebook'ta 22 milyon kez izlenen o duygusal video... 

 

     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!