MasterChef Uğur kimdir, nereli, kaç yaşında? Şampiyon isim bir kez daha MasterChef'te!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Uğur kimdir, nereli, kaç yaşında Şampiyon isim bir kez daha MasterChefte
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2023 11:42

MasterChef Uğur kimdir, sorusu ekran başındakilerin gündemine geldi. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın 2018 şampiyonu Uğur Kardaş, salı günü MasterChef'e konuk olacak. Şampiyon olduktan sonra sosyal medyada ün kazanan MasterChef Uğur, Türkiye, Almanya ve Hollanda'da 2020 ile 2022 arasında toplam 19 restoran danışmanlığı yapmış. İşte, MasterChef Uğur hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

MasterChef Uğur Kardaş, yarışmanın yeni bölümünde kamera karşısında yer alacak. 2018 sezonu şampiyonu olan MasterChef Uğur, programa konuk olarak diğer yarışmacılarla ter dökecek. Sosyal medya ve dijital video platformlarında aktif olarak yemek tarifleri paylaşan Uğur Kardaş, yarışmadan önce Çanakkale'de ise bir dönem 'Uğur Chef'in Muftağı' ismiyle girişimde bulunmuş. Peki, MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef Türkiye 2018 şampiyonu Uğur Kardaş'ın hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler.

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

Masterchef Uğur, 1996 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. Temel eğitimini Çanakkale'de tamamlamasının ardından Akdeniz Üniversitesi'nde üniversite eğitimini gerçekleştiren Uğur Kardaş, bir dönem memleketi Çanakkale'de 'Uğur Chef'in Mutfağı' adı altında mekan girişiminde bulunmuştur.

Haberin Devamı

Ancak daha sonra kariyerini farklı restoranlarda ilerletmek istediği için Türkiye'nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulunmuştur. 

Türkiye, Almanya ve Hollanda' da 2020 ve 2022 arasında toplam 19 restoran danışmanlığı yapan Uğur Kardaş, menü danışmanlığı strateji planlama maliyet hesaplama gibi bir çok alanda çalışıyor.

BAKMADAN GEÇME!