Kerem Saka kimdir kaç yaşında? İşte yönetmenlik yaptığı yapımlar

Güncelleme Tarihi:

Kerem Saka kimdir kaç yaşında İşte yönetmenlik yaptığı yapımlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2020 13:36

Kerem Saka, Yıldız Asyalı ile yaşadığı evlilik sonrasında araştırılan isim olmaya başladı. Şu ana kadar pek çok vatandaşın merakla araştırdığı isim olan Kerem Saka, 2 çocuk sahibi olan Kerem Saka, Yıldız Asyalı ile yaklaşık 5 ay önce tanışmış ve geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturmuştu. Peki, Kerem Saka kimidir nereli ve yönetmenlik yaptığı yapımlar hangileri? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Yönetmen olduğu bilinen Kerem Saka, magazin dünyasını yakından takip eden pek çok kişinin araştırdığı isim olmaya başladı. Ünlü oyuncu Yıldız Asyalı ile yaptığı evlilik dolayısıyla gündemde yer alan Kerem Saka, dizi ve film setlerinden tanınıyor. Peki, Kerem Saka kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, o detaylar

KEREM SAKA KİMDİR?

Kerem Saka, 1977 yılında dünyaya geldi. Dizi ve film setlerinde görev alan Kerem Saka, son olarak Arka Sokaklar dizisinin ikinci yönetmenliğini yaptı. Yıldız Asyalı ile nisan ayında başlayan ilişkisini, Bodrum Gümüşlük'te bir otelde 15 kişinin katılımıyla evlilikle taçlandırdı.

Yıldız Asyalı nikah sonrasında, “4 ay önce tanıştık. Evlenme teklifi 5 gün önce geldi. Bekliyordum. Gelinliğimi de kafamda hazırlamıştım zaten. Teklif geldiği gibi hemen her şeyi organize ettim” dedi.

Haberin Devamı

Kerem Saka da “Çocuklarımıza çok düşkünüz. Karantina sürecinde hep beraberdik. Bir gün biz yemek yerken çocuklar oynuyordu, o sırada bir boşluk bulup teklif edebildim” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!