Kardashianlar gibi yaşamak kolay mı?

Güncelleme Tarihi:

Kardashianlar gibi yaşamak kolay mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 11:01

Ailenin “olaylı damadı” Scott Disick üç numaralı Kardashian kızı ve baldızı Khloe Kardashian’a bir gün şöyle demişti “Kim’in olaylı seks kasedi olmasa hiçbirimizin kariyeri şu an bu noktada olmazdı!” Aslında bu çok doğru bir çıkarım değil, Scott Disick “Ana Kraliçe” Kris Jenner’in ne kadar hırslı bir kadın olduğunu unutmuş gibi…

Haberin Devamı

Kris Jenner’in nasıl bir kadın olduğundan bahsedecek olursak hayatını bir başarı hikayesi olarak da anlatabiliriz,  şöhret yolunda gerekeni yaptı ve ayakta kalmayı başardı da diyebiliriz. 

 

Kardashianlar gibi yaşamak kolay mı

 

KRIS JENNER'IN BİTMEZ TÜKENMEZ HIRSI

FX’in ve senenin en iyi yeni dizilerinden olan “American Crime Story: The People v OJ Simpson” dizisinin PR çalışmalarının bir kısmı (Kris Jenner’in bu konuda oldukça ısrarlı olduğu söyleniyor) Kardashian ailesi üzerinden yapıldı. Üstelik dizinin toplam on-on beş dakikasında Kris Jenner (Selma Blair canlandırdı) ve Kardashian kızlarının gençlik ve çocukluk hallerini gördük, Robert Kardashian ise (Friends dizisinden tanıdığımız David Schwimmer) O.J’in en yakın arkadaşı ve avukatı olarak dizide yer alıyor. Diziyi izleyenler ise aşağı yukarı aynı fikirde; yeni neslin dikkatini çekmek için Kardashianları kullanmak harika bir fikirdi! 

 

Haberin Devamı

Kardashianlar gibi yaşamak kolay mı

 

BAKTIĞIMIZ HER YERDE ONLAR VAR

Instagram, Twitter, Snapcat, Facebook, Pinterest ve ilk düşündüğümüzde aklımıza gelmeyen sosyal medya platformları… Kardashianlar ve küçük kardeş kontenjanını dolduran Jennerlar hemen hemen her yerdeler. Hepsi kendi medya imparatorluğunu kurmuş durumda hatta “yan markalarını” çıkarıyorlar. Kylie Jenner’in “lip-kit” yani ruj koleksiyonu piyasaya çıktığında ilk gün tükeniyor, büyük kardeşlerin giyim markası “Dash” dünyanın her bir yanında büyümeye devam ediyor (çocuk koleksiyonu bile çıkardılar!), Kendall Jenner Victoria’s Secret’in yüzü olarak geleceğin top modellerinden biri olarak gösteriliyor. Bu noktada yarattıkları “boş boş gezip para kazanıyorlar” algısı yanlış diyebiliriz.

Haberin Devamı

Kız kardeşler arasında “İş gezilerine hep ben gidiyorum, biraz da sen git!” kavgaları yaşanıyor, on birinci sezonunda hala milyonlarca insan tarafından izlenen Keeping Up With Kardashians adlı reality show’da kendilerini izleyenler “Tek derdiniz bu olsun!” diyor. Genel seyirci olarak hepimizin fikri “Ne güzel hayat!” olsa da her şeylerini göz önünde yaşamaları ve cüretkarlıkları başlarına fazlasıyla bela oluyor. Evlilikleri yürümüyor, yürüse bile yürümediği iddia ediliyor, çocuklarına karşı tavırları eleştiriliyor. Popüler kültür ikonları olarak fazlasıyla dikkat çekseler de, dünyanın bir kısmı onlardan nefret ediyor. Bir akvaryumun içinde suda değil havada yaşamak gibi bir hayat söz konusu olunca sonucu da ağır oluyor. “Şöhretin Bedeli” bir kavram olarak okullarda okutulsa Kardashianlar ve Jennerlar müthiş bir örnek olabilirdi.

 

Haberin Devamı

Kardashianlar gibi yaşamak kolay mı

 

KARDASHIANLAR'DA SKANDALLAR BİTMEZ...

Kris Jenner’in eski eşi Bruce Jenner’in Caitlyn Jenner olmasından sonra yaşanan süreç ise daha dalgalı… Kardashianlar Manevi babalarının , Jenner kardeşler ise babalarının yanında olmak konusunda son derece kararlı iken, Kris Jenner öncesinde bu konuya mesafeli durdu, sonra Caityln Jenner’e gidip sarıldı ve arkadaş olmaya karar verdiklerini söyledi. Bu elbette ki hem Keeping Up With Kardashians ve I Am Cait adlı reality showlarda bol bol malzeme olarak kullanıldı. Böylece aile dramasının nasıl bir sonuca bağlandığını izlemiş olduk. 

Yine aynı sezon dahilinde “Aile tatiline” çıkan Kardashian ve Jennerlar dünyanın en güzel tatil beldelerinden biri olan St. Barts’da tatilin keyfini çıkarmak yerine bol bol tartıştılar. Aile olmak vurgusu üzerinden bol bol ekmek yedikleri için küs-barış mevzusunun vurgulanması da fazlasıyla doğal. Amerikan halkının bir kısmı Kardashianların reality show’unun “Ailenin ne kadar önemli olduğunu” anlatmak üzerine alt mesajlar verdiğini savunuyor. Çoğu zaman politik ya da ciddi konular hakkında söyledikleri fazlasıyla “cahil” bulunsa da bu yine onların işine yarıyor. Attıkları her adım olay oluyor, herkes yine onları konuşuyor.

 

Haberin Devamı

Kardashianlar gibi yaşamak kolay mı

 

Biz basında daha çok Kim Kardashian ve Kendall-Kylie Jenner hakkındaki haberleri okusak da dünyanın geri kalanında işler biraz daha karışık. Aileyi “reddetmiş” gibi davranan erkek kardeş Rob Kardashian son zamanlarda Amerika’nın magazin gündeminde… Kylie Jenner’in nişanlısı Tyga’nın eski sevgilisi ve çocuğunun annesi Blac Chyna ile evleneceği haberi şimdilerde baya konuşuluyor. Kourtney Kardashian üç çocuğunun babası Scott Disick’den ayrılma sancıları ile sansasyonel açıklamalar yapar ve dergilere pozlar verirken, Khloe de kendi zayıflama sırlarını herkesle paylaşıyor, kendi kokteyl programında değişik tarifler veriyor. Kris Jenner ise kendinden epey küçük erkek arkadaşı ile “Bruce Jenner” yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu arada kasa boş durmuyor, her attıkları adım para ve şöhret olarak onlara geri dönüyor. 2015 yılında açıklanan rakamlara göre Kardashian ve Jenner imparatorluğunun bilinen değerli 300 Milyon Dolar! Bu bahsedilen rakamın kişisel servetlerinin toplamının bir kısmı olduğu, aslında rakamın çok daha büyük olduğu da söyleniyor. Yarattıkları moda akımları, kimilerine oldukça sahte kimine oldukça fazlasıyla samimi gelen halleri ile kendilerini uzun zaman konuşacağız, yaptıklarını takip edeceğiz gibi görünüyor. Ne de olsa en sevdiğimiz şey birini izleyip, onun hakkında konuşmak…

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!