Kahramanlık türküleri

Güncelleme Tarihi:

Kahramanlık türküleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2023 07:32

YAVUZ Bingöl ve Şükriye Tutkun, Demirören Medya Grubu ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla düzenlenen “Kahramanlık Türküleri” konseptli konser için bir araya geldi.

Haberin Devamı

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki gün anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.

'Kahramanlık Türküleri’ konseptiyle düzenlenen bu özel konserde Türk halk müziğinin birbirinden değerli sesleri Yavuz Bingöl ve Şükriye Tutkun bir araya geldi. İki değerli isim hayranlarına hem unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi hem de duygu dolu anlar yaşattı.

ANADOLU EZGİLERİYLE SAZLI SÖZLÜ GECE!

İlginin yoğun olduğu konserde ilk sahne sırası Şükriye Tutkun’un oldu. ‘Gücüm Yetene Kadar’ şarkısıyla dinleyicilerini selamlayan ünlü sanatçı, naif sesiyle hayranlarını kendine hayran bıraktı. Türkü ziyafetine ‘Yetiş Pirim’, ‘Arda Boyları’, ‘Dertli Yoldaş’ eserleriyle devam eden Tutkun, Kuruçeşme’de yankılanan Anadolu ezgileriyle sevenlerini mest etti. Konserin ikinci bölümünde türkülerin vazgeçilmez sesi Yavuz Bingöl’ün sahne almasıyla türkü dolu gece kaldığı yerden devam etti. ‘Neredesin Sen’, ‘Kara Toprak’, ‘Sarı Gelin’ gibi güçlü repertuvarı ile geçmişten günümüze gelen birbirinden güzel eserleri seslendiren usta sanatçı, bağlamasından yükselen ezgilerle müzikseverlerin gönlüne dokundu. Anadolu ezgilerinin yankılandığı konserde, 15 Temmuz şehitlerini de anan ünlü sanatçılar, sergiledikleri performanslarıyla unutulmaz bir geceye imza attı.

Haberin Devamı

UNUTULMAZ DÜET!

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde merakla beklenen buluşma da gerçekleşti. Yavuz Bingöl ve Şükriye Tutkun’un düetleriyle türkü keyfi ikiye katlandı. Aynı sahneyi paylaşan ikili, ‘Mihriban’, ‘Deniz Üstü Köpürür’, ‘Nisan Yağmuru’ şarkılarını seslendirerek Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bambaşka bir atmosfer yaşattı.

BAKMADAN GEÇME!