Instagram'dan tanıştılar, ilk görüşte 'evlendiler'!

Güncelleme Tarihi:

Instagramdan tanıştılar, ilk görüşte evlendiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 09:54

"Kısmet gelecek olursa yün iplik getirir, gidecek olursa demir zincir dahi tutamaz" demişler... 1 yıl önce sosyal medyada tanışan Erica ve Arte'nin hikâyesi de buna benzer gelişti. İnternette tanıştıktan sonra bir daha kopamayan ikili geçtiğimiz cuma günü ilk kez hava alanında buluştu. Bunanla da kalmadı, birbirlerine aşık olduklarını anlayan çift, hemen orada evlenmeye karar verdi! Çiftin birbirlerini ilk kez gördükleri an ise görülmeye değer...

Haberin Devamı

Daily Mail'de yayınlanan habere göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 3 çocuk annesi Erica Harris ve New York'ta oturan Arte Vann, Instagram’da bir yıl önce birbirlerini fotoğraflarından beğenerek ekledi ve arkadaş oldu.

Instagramdan tanıştılar, ilk görüşte evlendiler

Önce yazışmayla başlayan konuşmalarının sonrasında telefon ve görüntülü görüşmeye döndüğünü söyleyen Harris, bir gecede tam 5 saat konuştuklarını ifade etti.

BULUŞMAYA KARAR VERDİLER

Birbirlerini hiç görmeden aylarca konuşan çift dayanamayıp en sonunda Kaliforniya’da bulunan Ontario Uluslararası Havalimanı’nda buluşma kararı aldı.

Instagramdan tanıştılar, ilk görüşte evlendiler

Haberin Devamı

İLK GÖRÜŞTE 'EVLİLİK'

New York’ta yaşayan Arte Vann işinden ayrılarak, tek yönlü bilet aldı ve Kaliforniya’ya geldi. Birbirlerini gördüklerinde aşık olduklarını anlayan çift havalimanında hemen evlenme kararı aldı. Arte Vann dizlerinin üzerine çökerek Erica’ya romantik bir evlenme teklifi etti.

Instagramdan tanıştılar, ilk görüşte evlendiler

EVLİLİĞE SOĞUK BAKIYORLARDI

“Onu ilk gördüğümde, kendime bu adamı ne kadar çok seviyorum dedim” diyen Erica, evet cevabını verdi. Evliliğe birbirini tanımadan önce soğuk baktıklarını söyleyen çiftin vakit kaybetmeden havalimanında nikahları kıyıldı. Erica da Instagram’da fotoğraflarını paylaşarak, bu mutlu olayı sosyal medyada duyurdu.

İŞTE ERİCA VE ARTE'NİN BİRBİRLERİNİ İLK KEZ GÖRDÜKLERİ AN VE O EVLİLİK TEKLİFİ

İlgili haberler:

EVLİLİK - YABANCILAR VS TÜRKLER

Haberin Devamı

 EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜR MÜ?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!