Göksel: Evrime kafa attığım doğrudur

Güncelleme Tarihi:

Göksel: Evrime kafa attığım doğrudur
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2024 08:13

Öğrencilik dönemine ait fotoğrafıyla sosyal medyada gündem olan Göksel, o yıllar hakkında konuştu: “Gerçekten ergenlik dönemimde iyi görünmüyordum. “Ama iyi oldu, o dönemde eve kapandım, müzik dinlemeye, deli gibi şarkı söylemeye başladım.”

Haberin Devamı

O FOTOĞRAFI YAYANI BİR ELİME GEÇİRSEM!

Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan ortaokul, lise fotoğrafları ile gündem olan Göksel, bir dijital platforma verdiği röportajda o dönemle ilgili samimi açıklamalar yaptı. “Evrime kafa attığınız doğru mu?” sorusuna gülerek “Doğru” yanıtını veren şarkıcı, “Yıllıktaki fotoğrafımdan bahsediyorsunuz zannediyorum. O fotoğrafı yayanı bir elime geçirsem!” diye espri yaptı. Göksel, yaşadıklarının
hayatına büyük katkısı olduğunu da söyledi.

KENDİMİ HİÇ BEĞENMİYORDUM

Göksel, şöyle konuştu:

“Gerçekten ergenlik çağındayken iyi görünmüyordum. En küçüklüğümde güzelmişim. Hatta ‘dünya güzeli’ diye çağırdıkları bir dönem vardı. Sonra ortaokula başlayınca hakikaten felaket kötü görünmeye başladım. Kilo aldım, gözlükler takıldı.”

“Aslanağzı saçlar modaydı o sıralar, bir tuhaf kestirmişim saçlarımı. Kendimi hiç beğenmiyordum, beğenmedikçe daha da kötü görünüyormuşum. İyi de oldu, eve kapandım, müzik dinlemeye, deli gibi şarkı söylemeye başladım. Zor bir dönemdi ama bazı zorlukların bizi daha iyiye götürdüğüne inanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!