Deniz Çakır’dan ‘saygı’ şarkısı

Güncelleme Tarihi:

Deniz Çakır’dan ‘saygı’ şarkısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2023 07:55

Deniz Çakır, “Fecri Ebcioğlu Saygı Albümü” için stüdyoya girdi. Ünlü oyuncu mart ayında müzikseverlerle buluşacak albümde Fecri Ebcioğlu imzalı “Boşvermişim Dünyaya” adlı şarkıyı seslendirdi.

Haberin Devamı

STÜDYOYA GİRDİ

Deniz Çakır, ilk aranjman söz yazarlarından Fecri Ebcioğlu için hazırlanan saygı albümünde yer aldı. Ünlü oyuncu, “100 Yıllık Şarkılar-Fecri Ebcioğlu” albümü için sanatçının imzasını taşıyan “Boşvermişim Dünyaya” adlı klasik şarkıyı seslendirdi. Şarkının aranjörlüğünü ise Alper Erinç üstlendi.

ÜCRET İSTEMEDİÜCRET İSTEMEDİ

Moko Yapım imzalı  albümde Deniz Çakır’ın yanı sıra 11 ünlü isim yer alacak. Albüm için hiçbir ücret talep etmeyen sanatçılar için kendi seçtikleri yardım derneklerine bağış yapacak. Deniz Çakır adına ise Angel’s Farm’a mama desteği sağlanacak. Albümün prodüktörlüğünü üstlenen Murat Yıldırım, önümüzdeki günlerde albümde yer alan diğer sanatçıların da açıklanacağını söyledi.

Deniz Çakır’dan ‘saygı’ şarkısı

Fecri Ebcioğlu; “Bak Bir Varmış Bir Yokmuş”, “Her Yerde Kar Var”, “Arkadaşımın Aşkısın”, “İki Yabancı”, “Atlı Karınca” gibi 200’e yakın esere imza attı.

BAKMADAN GEÇME!