Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan ne kanseri, hastalığı nedir? İşte merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında Billur Kalkavan ne kanseri, hastalığı nedir İşte merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 17:40

Billur Kalkavan’ın hastalığı ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Hamdi Alkan’ın paylaşımı ile ortaya çıkan Billur Kalkavan’ın hastalığı gündemde yer alıyor. Hamdi Alkan paylaşımında, ‘Canım dostum Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum.’ Demişti. Konu ile ilgili son açıklama ise Kalkavan tarafından yapıldı. Peki, Billur Kalkavan ne kanseri, hastalığı nedir? Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Billur Kalkavan’ın hastalığı ile ilgili bilgiler araştırılıyor. 2 Kasım 1962 tarihinde dünyaya gelen Billur Kalkavan’ın akciğer kanserine yakalandığı ve 1.5 aydır tedavi gördüğü ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Kalkavan son durumu hakkında bilgi verdi.

BİLLUR KALKAVAN NE KANSERİ?

Oyuncu Billur Kalkavan’ın akciğer kanserine yakalandığı ve 1.5 aydır tedavi gördüğü ortaya çıktı. COVID-19 tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu son durumu hakkında bilgi verdi.

Her şeyin yolunda gittiğini belirten ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yeni fotoğraf paylaşıp altına şu notu düştü:

"Herkes soruyor ben de buradan yazayım dedim.

Tedavim devam ediyor. Doktorum güvenli ellerine teslim ettim kendimi. Hastanenin tüm çalışanları, şahane hemşireleri, müthiş servisi ve bakımında çok rahat ettiğimden dolayı kemoterapilerden sonra birkaç gün kalıp öyle dönüyorum evime. Neticede kediler olmadan, uykum bölünmeden çok rahat ediyorum.

Haberin Devamı

Hamdi Alkan‘ımın ve Enver Aysever'imin paylaşımlarından sonra gördüğüm ilgi, sevgi, alaka beni çok motive etti herkesten Allah razı olsun.

Sadece bir ricam var. Bana lütfen doktor, ilaç, bitki, vs. tavsiyeleri göndermeyin. Burada aldığım en ileri teknoloji tedavi yöntemleriyle devam edeceğim. Yolladığınız hiç bir şeye de itibar etmem hele ki doktoruma danışmadan asla. Çalışması yapılmamış ilaçlar, bitkiler, vb. şeyler çok ters tepebilir. Herkese sonsuz teşekkürler.

Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında Billur Kalkavan ne kanseri, hastalığı nedir İşte merak edilenler

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde doğdu Liseyi Amerika'da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi.

1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında bir program yaptı

Haberin Devamı

2012'de ise TV8’de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı.

Billur Kalkavan, uzun süredir kendisinden 21 yaş küçük olan Buğra Bahadırlı ile birlikte. Sık sık birlikte videolar çeken ve programlara katılan özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla gündeme geliyor.

BAKMADAN GEÇME!