Bayramda yıldız yağmuru!

Güncelleme Tarihi:

Bayramda yıldız yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2023 15:11

Kurban Bayramı sanat dünyasının yıldız isimlerinin konserleriyle renklendi. Bayram coşkusu ünlü isimlerin şarkılarıyla Bodrum’dan Çeşme’ye, Antalya’dan Kıbrıs’a uzandı.

Haberin Devamı

Barış ve sevgi dolu olsun

Ajda Pekkan geçen akşam Titanic Luxury Collection Bodrum’da sahne aldı. Konsere, Türk ile Alman iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı. Sanatçı, hayranlarının bayramını “Barış ve sevgi dolu bayramlarda birlikte olalım. Herkesin bayramı kutlu olsun” diyerek kutladı. Süperstar, performansıyla ayakta alkışlandı.

Bayramda yıldız yağmuru

Müzik bizi buluştursun

Sibel Can, Kurban Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Les Ambasador Otel’de konser verdi. Rezervasyonları günler öncesinden dolan mekânda Can, müzik şöleni sundu. Sanatçı, “Benim için bayram sahnede olduğum her an. Ve değerli dinleyicilerim, bu sizlerin sayesinde oluyor. Böyle müziğin bizi buluşturduğu günlerimiz çoğalarak artsın. Herkese iyi bayramlar diliyorum, sağlıkla, sevdiklerinizle” dedi. Sibel Can, yaz sezonu boyunca yine yoğun konser programı ile sahnelerdeki yerini alacağını belirtti.

Haberin Devamı

Bayramda yıldız yağmuru

BAYRAM ŞEKERİ GİBİYİM

Funda Arar önceki gün Kıbrıs’taki Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Arar, sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şarkıcı, ”Bayram şekeri gibiyim. Sahnede pembe renkli kıyafet genelde giymem ama bugün farklı oldu. Özel günlerde çalışıyoruz sürekli ama bundan şikâyetçi olmuyorum” dedi.

Bayramda yıldız yağmuru

Rock’çı eşe selam

Sertab Erener, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Sanatçının, bazı eserlerinde rap ve rock sound’una da yer vermesi dikkat çekti. Erener, eşi Emre Kula’ya sahneden selam göndererek, “İnsanın kocası rock’çı olunca bu şarkıları da daha kolay söyleyebiliyor” dedi. (Deniz BOY)

Bayramda yıldız yağmuru

Haberin Devamı

Kırmızılı kadın

Gülşen, The X Otel Belek’in Antalya’daki açılışında süpriz bir sahne performansına imza attı. Gülşen’in kırmızı saçları, derin dekolteli kırmızı elbisesi ise gecenin en çok konuşulan anlarıydı. The X Otel Belek’te yaz boyunca Clean Bandit, LP, Haluk Levent, Gims gibi sanatçılar sahne alacak.

Bayramda yıldız yağmuru

KIYAFETİM 25 KİLO

Bengü, Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkıcı, taşlarla bezeli elbisesinin A46 Tuvanam imzalı olduğunu söyledi: “Elbisem yaklaşık 25 kilo. Ben zayıflıyorum ama kıyafetlerim ağırlaşıyor.”

Bayramda yıldız yağmuru

Haberin Devamı

YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Mahsun Kırmızıgül önceki akşam Bodrum Günay Restoran’da sahne aldı. Sahne öncesi soruları yanıtlayan sanatçı yakında yeni şarkısını yayınlayacağını duyurdu: “Yeni bir şarkı yaptım. Önümüzdeki haftalarda, çok uzun bir aradan sonra ‘Dinle’ tadında, belki ‘Dinle’den de daha güzel şarkım çıkacak.” Ünlü isim, sahneye çıktığında da mutlu olduğunu söyledi: “Sahnede bambaşka bir hayat var. Benim her sahnem dolu.”

Bayramda yıldız yağmuru

İş başka aşk başka

Simge geçen akşam Girne Rocks Hotel’de sahne aldı. Simge, yeni şarkısı “Çapkınca”yı eski sevgilisi Ozan Bayraşa’yla hazırladığını söyledi: “Yaklaşık 5 yıldır küstük. Sonrasında çok iyi arkadaş olduk. İş başka, aşk başka.”

Haberin Devamı

Bayramda yıldız yağmuru

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!