Aşk ve Günah’tan utanmıyorum

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Günah’tan utanmıyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2015 12:29

Şahsen ilk kez günlük bir dizi izliyorum, utanmıyorum, söylüyorum, ayrıca öneriyorum... Yıllar sonra yeniden Kemalettin Tuğcu okur gibi...

Haberin Devamı

İzlemeye bayılıp, söylemeye utandığınız bir diziniz var mı? Hani şu genellikle pek tanımadığımız oyuncuların rol aldığı ve prodüksiyonun kalitesinden çok, entrikanın bininin bir para olmasıyla ünlü, masrafı az, reytingi bol günlük diziler. 15 gün ara verin, hiç fark etmez, açtığınız yerden itibaren derhal konuya dahil olup yabancılık çekmeden izlemeye devam ediyorsunuz... İzleyiciden o kadar az şey talep ediyor ki... Buna karşılık insana dair ne varsa, en çıplak haliyle her an karşınızda.

Aşk ve Günah’tan utanmıyorum

Kanal D, hafta içi her gün, 16.00

Yepyeni günlük dizimiz ‘Aşk ve Günah’ da daha ilk bölümünün üçüncü dakikasında başroldeki genç kızımızın vicdansızlıkta nasıl sınır tanımadığını hemen ortaya koydu. En az kendisi kadar kötü bir annesi, fecaat bir abisi var. Babası ölüyor. Dürüst, efendi işadamımız Kerim ise Nesrin’i ve annesini ortada bırakmamak için evine alıyor. Kerim’in asabi ve soğuk bir karısıyla üç çocuğu var. Oğluysa aslında kendi oğlu değil. Üçüncü çocuk da kız olunca hastanede karısı ve baldızı tarafından bir erkek bebekle değiştirilmiş. Tabii Kerim bunu bilmiyor. Bütün bunlar ilk iki bölümde oldu. Yani zenginlerin dünyasından payına düşeni almaya çalışan Nesrin, ona körkütük âşık olacak Kerim ile aileyi korumaya çalışacak olan zengin hanımlar üçgeninde geçen hikâye hızla gelişmekte.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!