Alperen Duymaz’ın eşi Kübra Kelkit kimdir? Kübra Kelkit hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Alperen Duymaz’ın eşi Kübra Kelkit kimdir Kübra Kelkit hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 15:25

Alperen Duymaz ve eşi Kübra Kelkit magazin gündeminde yer alıyor. İki yıl önce nikah masasına oturan çift ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Peki, Alperen Duymaz’ın eşi Kübra Kelkit kimdir? İşte hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Kübra Kelkit’in kim olduğu ile ilgili bilgiler araştırılıyor. 2020 yılında nikah masasına oturan Alperen Duymaz ve Kübra Kelkit magazin gündeminde. Son Yaz, Çukur, Bodrum Masalı gibi sevilen dizilerde rol alan Alperen Duymaz, Çankırı’da öğretmenlik yapan çocukluk aşkı Kübra Kelkit’ten daha fazla ayrı kalmamak için düğününü öne alarak resmi nikah kıymış, Kelkit’in eş durumundan İstanbul’a tayin olmasını sağlamıştı.

KÜBRA KELKİT KİMDİR?

Alperen Duymaz ile evli olan Kübra Kelkit öğretmenlik yapıyor. Alperen Duymaz’ın çocukluk aşkı olan Kelkit daha önce Çankırı’da öğretmenlik yapıyordu. Kübra Kelkit’in Ankara’da oturması nedeniyle İstanbul ve Ankara arasında mekik dokuyan çift, birlikteliklerini ilk olarak sosyal medyadan duyurmuştu. Ani evliliğin nedeni ise Kübra Kelkit’in tayinini İstanbul’a aldırmak istemesiydi.

BAKMADAN GEÇME!