Hayat Şarkısı 6. yeni bölüm fragmanında Cevher ailesi şokta! - izle

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 6. yeni bölüm fragmanında Cevher ailesi şokta - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 11:41

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Hayat Şarkısı bu akşam 6. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Hayat Şarkısı 6. yeni bölümde Cevher ailesini büyük bir sürpriz bekliyor. Almanya’da yaşananlar ortaya çıkıyor. Yaşananlara Bayram Cevher’in kalbi daha fazla dayanamıyor. Yeni bölüm detayları ve ilk görüntüler haberimizde…

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 6. bölüm fragmanları haberimizde. Başrollerinde Birkan Sokullu ve Burcu Biricik’in yer aldığı Kanal D’nin yeni dizisi Hayat Şarkısı bu akşam 6. bölümü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hüzün ve entrikalarla dolu hayat hikayesinin iç içe etkileyici bir senaryo ile işlendiği fenomen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak herkesin merak konusu olurken yeni bölümden tanıtım filmi geldi.

Hayat Şarkısı 6. Bölüm 2. Fragmanı izle!

Hayat Şarkısı yeni bölüm gelişmeleri

Dizinin 6. bölümü için yayınlanan fragmanda Filiz ortaya çıkıyor. Cevher ailesi Almanya’da yaşanan gerçekler ortaya çıkıyor.

Bayram Cevher yaşanan bu olaylara daha fazla dayanamaz. Cevher ailesini büyük bir sürpriz bekliyor!

Haberin Devamı

Almanya’da yaşananların ve Filiz’in ortaya çıkması Hülya’yı köşeye sıkıştırıyor. Öte yandan Kerim ise okuldan atılmasına sebep olan Aylin’i babasının tutuğunu düşünür.

Bayram Cevher ise oğlunun bir iftiraya kurban gittiğinden şüphelenir ve gerçekleri ortaya çıkarmak için Aylin’i peşine adam tutar.

Hayat Şarkısı 6. Bölüm 1. Fragmanı izle!

Bayram’ın Aylin’i takip ettirdiğini öğrenen Hülya, gerçeklerin ortaya çıkacağı korkusuyla paniğe kapılır. Aylin’i Bayram’ın adamlarından önce bulmak ve gerçeği gizli tutmak için gizli bir plan yapar.

Öte yandan Mahir, Filiz’i dizginlemek ve olası bir felaketi önlemek için Mine ile yakınlaşmaya başlar. Tek amacı Filiz’in gerçekleri ortaya çıkarmasına engel olmaktır.

Ancak Mine de Hülya’ya karşı Filiz ve Mahir’i kullanır. Filiz’i dolurarak Hülya’ya karşı kışkırtmaya devam eder. Hüseyin ile yasak aşk yaşayan Melek, kendisini bekleyen büyük bir sürprizden habersizdir. Zeynep, Hüseyin ve Melek arasında geçen konuşmaya şahit olur.

Hülya’nın ablasının Melek olduğunu öğrenen Zeynep, Melek’i aileden uzak tutmak için babasından yardım ister ve akıl almaz bir plan hazırlar.

BAKMADAN GEÇME!