Hande Yener'i taciz eden kişi için 3 yıl hapis cezası istendi!

Güncelleme Tarihi:

Hande Yeneri taciz eden kişi için 3 yıl hapis cezası istendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 14:17

Hande Yener'i, bir süre Twitter hesabından çirkin mesajlar ile taciz eden sonrasında ise evinin önüne kadar giden Recep G. isimli taciz şüphelisine dava açıldı. Mahkeme şüpheli hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istedi.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Hande Yener'e geçtiğimiz günlerde Twitter'da tuhaf bazı mesajlar gelmeye başladı. Recep G. isimli şüpheli Yener'e, “Cihangir'e geleceğim. Seni bulacağım. Ebediyen benim olacaksın. Sana körkütük aşığım. Karım olacaksın. Bekle beni. Seni seviyorum. Eve geliyorum. kıymetimi bil.” diye mesaj gönderdi.

Şüpheli Recep G.'nin şarkıcı Hande Yener, 2 ay yaklaşması yasaklandı. Şüpheli Recep G., sahte isimli bir hesap açarak Twitter üzerinden Hande Yener'e taciz mesajı gönderdiği için ünlü şarkıcıya 2 ay boyunca yaklaşamayacak.

Şüpheli Recep g., geçtiğimiz günlerde Hande Yener'in Cihangir'deki evinin önüne gitti. Hiç tanımadığı birinin evine izinsiz gelmesi ile Yener polise ihbarda bulundu. Polis, Yener'in ihbarı üzerine Recep G.'yi yakaladı. Hande Yener, Recep G.'yi tanımadığını, evine izinsiz geldiğini, be sebeple de ismini bilmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Şüpheli Recep G. ise iddiaları reddetti. Kocaeli'nde yaşayan Recep G., hande Yener ile sosyal medyada arkadaş olduklarını iddia etti.

Şüpheli Recep G. hakkında daha önceden “basit yaralama” ve “konut ihlali” suçlamaları bulunuyor. Şüpheli Recep G. hakkında “cinsel taciz” ve “kişilerin huzur ve sükûnetini bozmak” suçlarından 3 yıl hapis istemi ile dava açıldı.

Hande Yener kimdir?

Tam ismi Makbule Hande Özyener, sahne ismi ile Hande Yener 12 Ocak 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Liseden mezun olmasının ardından evlendi ve çağın ismini verdiği bir oğlu oldu. 1994 yılında ise boşandı. Evli olduğu dönemde bir giyim mağazasında çalıştığı sırada Hülya Avşar ile tanıştı ve hayatı değişti. Hülya Avşar Yener'i Sezen Aksu ile tanıştırdı. Yener, Sezen Aksu'nun yaklaşık 2 yıl vokalistliğini ve asistanlığını yaptı. Sonrasında kendi albümünü yaptı ve bir çok başarılı albüm çıkarmaya devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!