Ünlü manken ile boşanamadığı eşi yemekte görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü manken ile boşanamadığı eşi yemekte görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 12:01

Ünlü manken ve oyuncu Hande Subaşı ve 4 yıllık eşi Can Tursan çifti, boşanamadıkları mahkemenin ardından Arnavutköy’de akşam yemeğinde objektiflere yakalandılar. Ünlü çift Subaşı ve Tursan şampanya eşliğinde yemek yediler.

Haberin Devamı

4 yıllık evliliklerini noktalamaya karar veren Hande Subaşı ve an Tursan çifti, önceki gün İstanbul 12. Aile Mahkemesi’ nde anlaşmalı olarak boşanmak için bulunan, ancak son anda anlaşamadıklarını dile getirerek hakimden süre isteyen çift yemekteydiler.

Boşanma sürecinde, Hande Subaşı’ nın tiyatro turnesi sebebi ile boşanma konusunu yeteri kadar değerlendiremediklerini söyleyen Subaşı ve Tursan çifti, hakimden süre istediler. Hakim, onlara istedikleri süreyi verdi ve davayı erteledi. Mahkeme çıkışında göz yaşlarına hakim olamadığı görülen Subaşı, boşanamadı.

Boşanma davasının ardından konuşmak için bir araya gelen Hande Subaşı ve Can Tursan, Arnavutköy’ de buluştular. Şampanya eşliğinde yemek yiyen çift, yaklaşık iki saat baş başa konuştular.

Haberin Devamı

Ünlü manken ile boşanamadığı eşi yemekte görüntülendi

Hande Subaşı kimdir?

Hande Subaşı, 21 Şubat 1984 yılında Ankara’ da dünyaya geldi. 2005 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve kazandı. Ardından Miss World yarışmasına katılarak Türkiye’ yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü kazandı. Bir çok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandırdı ve senaryo gereği diziye veda etti.

BAKMADAN GEÇME!