Güzel kadınlarla birlikte olmayı kim istemez ki

Güncelleme Tarihi:

Güzel kadınlarla birlikte olmayı kim istemez ki
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2004 00:24

Yılmaz Erdoğan, önceki akşam Kanal D'de Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına katıldı. Erdoğan, son filmi ‘Vizontele Tuuba’, politik görüşleri ve aşkları ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Altaylı, Cem Yılmaz, Beyaz ve kendisinin müthiş aşk hikayeleri; mankenler, sinema oyuncuları ve bütün güzel kadınların etraflarında pervane gibi olmaları; bu imajın libido mu yoksa yakıştırma mı olduğunu sorunca Erdoğan şöyle dedi:

‘‘Yakıştırma bölümü de çok ağır bir yer kaplıyor. Kalamar gibi çok haber var benim hayatımda. Bunlarla eğleniyorum. Libidoyla ilgili Haydar (Dümen) ağabeye sormak lazım. Ben bilmiyorum. Herhangi bir takometrem veya libidimometrem falan yok.’’ Erdoğan'ın manken meselesine yanıtı ise şöyle oldu: ‘‘Ben kimseye merhaba kardeşim siz çok güzel bir bayansınız. Mesleğiniz nedir? Mankendir, o zaman görüşmeyelim! demiyorum. Bu şov bizim mesleğimizin bir parçası. En güzel kızlar da ya oyuncudur, ya mankendir ya sunucudur ya da haber spikeridir. Şimdi sen niye güzel kadınlarla birlikte oluyorsun sorusuna yani kim olmaz ki! diyeceğim. Hep o soruluyor. Aman yarın ben kiminle beraber olacağım falan gibi benim öyle bir vaktim yok.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!