Gülmeyi yasaklıyor

Güncelleme Tarihi:

Gülmeyi yasaklıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2010 00:00

Star TV’nin “Gülmek Yasak” adlı yeni yarışma programını, 15 yıldır ‘güldüren adam’ı oynayan Hakan Yılmaz sunacak. Bu akşam yayın hayatına başlayacak yarışmanın detaylarını Yılmaz’dan öğrendik.

Haberin Devamı

“Gülmek Yasak”, nasıl bir program?         

- Hollanda formatlı bir ‘tiyatro sporu’ yarışması. Her hafta iki komedyen yarışıyor ve bu iki kişiye partnerlik yapan iki konuk bulunuyor. Yarışmacılar, kendilerine seyirciler arasından takımlar kuruyor ve rakip takımın seyircilerini güldürmeye çalışıyor. Seyirciler de verilen süre boyunca gülmeden durmaya çalışıyorlar. Çünkü her gülücük, karşı takım için artı puan anlamına geliyor. Hem gülme hem de gülmeme mücadelesini görmek müthiş.

İlk bölümde kimler olacak? 

- ılk hafta komedyenleri Bülent şakrak ve Ömür Arpacı olacak. Konuklar ise Memet Ali Alabora ve Emre Özcan. Program, saat 22.15’te yayında olacak.
  
Birinci olan takım ne kazanacak? 

- Kazanan ekibe tiyatro bileti veriyoruz. “Gülmek Yasak”, kültüre destek veren bir program olacak.

Programa nasıl başvurulabiliyor?

- Katılmak isteyenler, www.startv.com.tr internet adresi üzerinden başvuruda bulunabilir.Size genellikle gülümseten işler geliyor...

- 15 yıldır tiyatroda da, dizide de, sinemada da güldüren adamı oynuyorum. Sanıyorum güldüren adamı oynatmak yapımcıların da işine geliyor. Türkiye’de sitcom çekilecekse, mutlaka teklif alıyorum. Bu anlamda üç-beş kişiden biriyim. Ama ben drama da oynayıp, ezber bozmak istiyorum.

EVLİLİK KRALLIK BEKARLIK SULTANLIK

Geçtiğimiz kasım ayında eşinizden boşandınız. Nasıl gidiyor hayat, bekarlık sultanlık mı?


- Evlilik krallık, bekarlık sultanlık! Evlilik kötü bir şey değil. Bekarlıkta ise bazen yalnız kalıyor, bazen kendinizi sultan gibi, bazen de köle gibi hissediyorsunuz. Artık koca adamız, evi dağıtmayız tabii! Eve yardımcım Hatice Abla geliyor, annem bazen gelip yemek yapıyor, kardeşim de öyle...

Magazin basınında aşk haberlerinizi gördüğünüzde kendinizi ‘azılı çapkın’ gibi hissediyor musunuz?

- Birkaç yerde fotoğraflarım çıktı ama arkadaşlarımdı hepsi. Soruyorlar, doğrusunu söylüyoruz ama yazmıyorlar. Sonra altına “adını sır gibi sakladı” yazıyorlar! Beni yakıştırdıkları kişilerden biri oyuncu arkadaşım, diğeri ise hayatımda hiç tanımadığım biriydi.

Aranızda bir şey olsun ister miydiniz bu kişilerle peki?

- Hayır. Ama benim de bir ailem var, o kişilerin de. Beni tanıyanlarla sorun yok ama bilmeyen insan “Boşandı da gecelerde dolaşıyor” diyor. Ben evliyken de gece çıkıyordum ama boşanınca haber değerim oldu.

EŞİMİ HÂLÂ SEVİYORUM

Eşinizden severek mi ayrıldınız?


- Eşimi tabii ki hâlâ seviyorum. Çok iyi bir insan, çocuğumun annesi. Sadece birlikte olamayacağımızı anladık. Dişi ağrısa ilk koşacak adam benim ama kurumdan ayrıldık sadece. Ben kolay bir adam değilim, o da 12 yıldır benimle olmuş bir kadın. Saygı duyarım. Kötü laf etmem, ettirmem de.

Babalık müessesesi ne durumda?

- Ben babamın kıymetini baba olunca anladım. şimdi benim de bir kızım var. Acayip bir şey bu. Esas orada hayat bir kez daha başlıyor.

Kızınız Deniz’le aranız nasıl?

- Çok iyi. Hafta sonları birlikteyiz. Telefonum hafta sonları kapalı olur. Birlikte az vakit geçirebiliyoruz çünkü, o vaktin de kaliteli olmasına özen gösteriyorum. Birlikte oyunlara, sinemaya, parka, yemeğe gidiyoruz.

KIZIM ‘BABA GÖZDE’LERDE KALACAĞIM’ DERSE YALAN

Arkadaşlarınız “kız babası olmak zor” diyorlar mı?


- Onların demesine gerek yok, ben başladım zordur diye söylenmeye zaten. ınşallah karşısına güzel insanlar çıkar, bahtı güzel olur.

Ya erkek arkadaşı olursa?

- Kapıya gelir de “Hakan Amca sinemaya gideceğiz” derse, “Yalan söyleme sinemaya gitmiyorsunuz, burada DVD var, buradan izleyin” derim yani! “Yeni film ama” derse bile korsanını bulurum ona... Kızım “Baba Gözde’lerde kalacağım” derse de yalan. Gözde de başkasında kalıyor. ıkisi de birbirinde kalmıyor ama nerede kaldıklarını bilmek istemiyorum. Hayatın tecrübelerinden geldiğim için temkinli davranıyorum. Hepimiz yaptık bunları, yüz yıl sonra da yapılacak. Ama mevzu benim kızım olursa, yapılmayacak arkadaş!

Deniz ne diyor şimdiden?

- Ona “Aşkım baban en çok neye kızar” diye sorunca “yalan” diyor şimdiden. Yalan söylemesin yeter.

Haberin Devamı

AYRILIK ZAMANINDA KURDEŞEN DÖKTÜM

Gerçek hayatta da 7-24 güler misiniz?


- Hep gülerim ama daha çok içine atan bir adamım. Dertlerimi gülerek çözmeye çalışıyorum. Sonra hastalanıyorum mesela. Bir ara kurdeşen dökmüştüm.

Hangi dönem?

- Ayrılık zamanımda. Kortizonlar yemiştim. Herkes gülerek ayrılmıyor, çocuğunuza üzülüyorsunuz, haberler çıkıyor... Özellikle o dönem dışarı çıkmayayım dedim ama bir gece çıktım, onda da yazdılar. Kendimi 300 kilo eroinle yakalanmış gibi hissettim. Hazel Çamlıdere ile yazdılar. Sordular, “arkadaşım” dedim, röportaj verdim bir de. Bir şey değil, kızın sevgilisi var!

KANAL-İ-ZASYON DAHA İUİ OLABİLİRDİ

Yeni sinema projeniz var mı?


- En son Okan Bayülgen ile “Kanal-i-zasyon”da yer almıştım. şimdi bir-iki tane daha proje var.

“Kanal-i-zasyon” demişken, film gişede sönük kaldı...

- Film iyiydi ama çok da memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Hem kendi performansım hem de filmin geneli daha iyi olabilirdi. 300 bine yakın seyirci izledi. Bir dahaki filmlerde daha güzel olacağına inanıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!