Gözde Bozkurt kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Gözde Bozkurt kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 13:16

Televizyon ekranlarında, gündüz kuşağında yayınlanan “Evleneceksen Gel” izdivaç programında tanınan Gözde Bozkurt’un çıplak periscope yayını yaptığı ortaya çıktı. Peki; Çıplak pozlarıyla gündeme bomba gibi düşen Gözde Bozkurt kimdir? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan “Evleneceksen Gel”, evlenmek isteyen gelin ve damat adaylarını buluşturmaya devam ediyor. Yine bu programda gelin adayı olarak tanınan Gözde Bozkurt, ortaya çıkan çıplak pozları ile Türk halkını şok etti. İşte detaylar…

O Video İnternette Yayınlandı!

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunuculuğunu üstlendiği izdivaç programıyla adını duyuran gelin adayı Gözde Bozkurt'un çıplak pozlarından oluşan video internette yayınlandı. “Evleneceksen Gel” yarışmasının Show TV'de yayınlandığı günlerde ekranla tanışan Gözde Bozkurt'un çıplak videosu internete sızdı.

Gözde Bozkurt’un bizzat kendisinin çektiği çıplak fotoğraflardan oluşan videoda, Bozkurt’un yüzünün net bir şekilde görünüyor.

Konu İle İlgili Açıklama Yapmadı!

Haberin Devamı

Videonun kim tarafından sızdırıldığı bilinmezken Gözde Bozkurt konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

GÖZDE BOZKURT KİMDİR?

Evleneceksen Gel programıyla tanınan Gözde Bozkurt, 1992 doğumludur. Çeşitli fuarlarda tanıtım mankenliği yapmıştır. Güzelliğiyle izleyenlerin dikkatini çekmeyi başaran, kendisine talip olan konukları sürekli geri çeviren Gözde Bozkurt, sosyal medyadaki iddialı fotoğraflarıyla da adından söz ettirmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!