Göl sahnesi rekor kırıyor

Güncelleme Tarihi:

Göl sahnesi rekor kırıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2010 09:15

Natalie Portman’ın James Franco ile başrolü paylaştığı yeni filmi “Your Highness”ın fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Göl sahnesi rekor kırıyor

Natalie Portman’ın James Franco ile başrolü paylaştığı yeni filmi “Your Highness”ın fragmanı yayınlandı. Isabel adlı karakteri canlandıran Portman’ın göl kenarında soyunduğu sahnenin de yer aldığı fragman, internette tıklanma rekoru kırdı. Güzel oyuncunun cesur sahnelerde rol aldığı film, tembel bir prens ve onun kahraman ağabeyinin krallığı kurtarma mücadelesini anlatıyor. Yapımın Türkiye’de 3 Haziran’da vizyona girmesi bekleniyor.

Oyunculuk büyüleyici
Janet Jackson, Health dergisinin aralık sayısına kapak oldu. Ünlü şarkıcı dergiye verdiği röportajda, son yıllarda oyunculuk kariyerine ağırlık vermesinin nedenini açıkladı: “Oyunculuğa, şarkıcılıktan daha çok tutkum var. Çünkü şarkı söylemek benim için çok kolay. Oyunculuk çok daha büyüleyici geliyor bana.”

Haberin Devamı

İşbaşı yaptı
Sevgilisi Jenny McCarthy’den ayrıldıktan sonra uzun bir süre ortalarda görünmeyen Jim Carrey, işinin başına döndü. Yeni filmi “Mr. Popper’s Penguins”in çekimlerine başlayan ünlü aktör, geçtiğimiz gün filmin New York’taki setinde görüntülendi.

Cesur ve güçlü
Geçtiğimiz ay bir erkek bebek dünyaya getiren Alicia Keys, Vogue İtalya dergisinin sorularını yanıtladı. Hamile olduğu dönemde çekilen fotoğrafları hakkında konuşan 29 yaşındaki şarkıcı, “Bukalemun gibi kendimi değiştirmeyi seviyorum. Hamile olduğum bu fotoğraflar beni cesur ve güçlü gösteriyor, tam da şu an hissettiğim gibi” dedi.

Onlar mutlu LeAnn mutlu
Edie Cibrian’la aşk yaşayan LeAnn Rimes’ın eski eşi Dean Sheremet, bir süredir birlikte olduğu Sarah Silver adlı fotoğrafçıyla nişanlandı. Haberi alan Rimes, eski eşine Twitter’dan mutluluk diledi: “Minik bir kuş dün akşam bana mutlu haberler verdi. Mutlulukla dolu bir hayat diliyorum, onlar mutlu olduğu için gerçekten çok mutluyum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!