George Clooney açı kurbanı oldu!

Güncelleme Tarihi:

George Clooney açı kurbanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 12:20

Dünyaca ünlü aktör George Clooney, iki yıl önce avukat Alamuddin Clooney ile hayatını birleştirmişti. Önceki akşam Califorina'daki bir suşi restoranından çıkarken görüntülenen Clooney’in yanındaki sarışın dikkatlerden kaçmadı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bir çok başarılı yapımda yer alan ve iki yıl önce avukat Alamuddin Clooney ile hayatını birleştiren George Clooney, önceki akşam Califorina'daki bir suşi restoranından çıkarken bir sarışınla görüntülendi. Uzaktan çekilmiş olan fotoğraflarda Clooney, kadına samimi bir şekilde sarılınca, kadınla öpüşüyormuş gibi bir görüntü ortaya çıktı.

Restoran çıkışı görüntülenen Clooney, yanındaki sarışın kadına samimi bir şekilde sarılınca, uzaktan çekilmiş olan fotoğraflarda öpüşüyormuş gibi bir görüntü ortaya çıktı.

George Clooney açı kurbanı oldu

Clooney, açı kurbanı oldu!

Uzaktan çekilmiş olan fotoğraflarda Clooney, kadına samimi bir şekilde sarılınca, kadınla öpüşüyormuş gibi bir görüntü ortaya çıktı. Aslında Clooney, de diğer bazı meslektaşları gibi “açı kurbanı” olmuştu.

Haberin Devamı

Yanındaki arkadaşıyla samimi bir şekilde vedalaşan Clooney onu aracına bindirdikten sonra kendisi de evinin yolunu tuttu.

George Clooney açı kurbanı oldu

George Clooney kimdir?

ABD Kentucky'de 1961 yılında dünyaya gelen George Clooney, gazeteci ve politikacı bir ailenin ferdidir. Liseyi Ohio'da okuyan Clooney, 1979 yılında Augusta High School'dan mezun olmuştur. Öğrencilik hayatı pek parlak olmayan Clooney, sporla iç içe bir gençlik geçirmiştir.

Northern Kentucky University ile başlayan yüksek öğrenimini 1981'de University of Cincinnati'de sürdüren George Clooney, bu okulu mezun olamadan bırakmıştır. Başarısız ama popüler bir öğrenci olan Clooney, beyzbol oyuncusu olmak için Cincinnati Reds takımının seçmelerine katılmış ancak kabul edilmemiştir. Bu hayal kırıklığı George Clooney'in oyunculuk kariyerinin başlamasına sebep olmuştur.

1982 yılında Los Angeles'a taşınıp filmlerde ufak roller alarak oyunculuğa adım atan George Clooney, 1989 yılında Talia Balsam ile evlenmiştir. ER dizisinde 1994'te yüzünü tüm dünyaya tanıtan Clooney bu seride 2000 yılına kadar rol almış ve şöhretini giderek katlamıştır. İlk önemli sinema filmine Quentin Tarantino'nun senaryosunu yazdığı From Dusk Till Dawn ile imza atan George Clooney, 1993 yılında Talia Balsam'dan boşanarak bir daha evlenmeyeceğine dair yemin etmiştir. Tam bir hayvan sever olan Clooney, 18 yıl Max isimli bir domuz beslemiştir. İki buldog köpek besleyen George Clooney 2014 yılında evlenmeme yönündeki yeminini bozmuş ve dünya evine ikinci kez girmiştir.

BAKMADAN GEÇME!