Gecenin yıldızı

Güncelleme Tarihi:

Gecenin yıldızı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 07:00

Müzik dünyasının ‘en’lerinin seçildiği 2022 MTV Video Müzik Ödülleri (VMA), önceki akşam coşkulu bir törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı


Dünyanın izlediği tören, bu yıl ABD’nin New Jersey eyaletine bağlı Newark’taki Prudential Center’da düzenlendi. Gecenin en prestijli ödülü ise Amerikalı pop yıldızı Taylor Swift’in oldu. Swift, “All Too Well” parçası ile ‘Yılın Klibi’ ödüle layık görüldü.

'TARİHİ BİR AN'

Ödülünü alırken törende tarihi bir ana da imza atıldığını belirten Taylor Swift, “VMA tarihinde ilk kez ‘Yılın Klibi’ kategorisinde yarışan adayların 4 yönetmeni de kadın” diye konuştu. 2015 yılında “Bad Blood” ve 2019 yılında “You Need to Calm Down” parçalarıyla da aynı ödüle layık görülen Swift, ilk kez yönetmenliğini kendisinin üstlendiği klibiyle ödüle layık görüldü. Eski plak şirketi ile yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu ilk 5 albümünü farklı bir şirketten yeniden kaydeden Swift, bunu hayranlarının desteği ile yaptığını belirterek yeni albümünün 21 Ekim’de yayınlanacağının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

ÖNCÜ NİCKİ MİNAJ

Gecenin yıldızı


Gecede ABD’li rapçi Nicki Minaj ‘Öncü Video Ödülü’nün sahibi oldu. “Super Freaky Girl” adlı parçasıyla Billboard Hot 100 listesinde ilk kez birinciliğe yükselen Nicki Minaj’ın bu ödülüne, daha önce Michael Jackson, Madonna ve Missy Elliott gibi pop ikonları layık görülmüştü. Pembe peruğu ile sahneye çıkan Minaj, aynı zamanda ‘Küresel İkon Ödülü’nün sahipleri LL Cool J ve Jack Harlow ile gecenin sunuculuğunu üstlendi.

JOHNNY DEPP SÜRPRİZİ

Gecenin yıldızı


Yaklaşık 3 saat süren törende Anitta, Bad Bunny, J Balvin and Ryan Castro, BLACKPINK, Kane Brown, Eminem ve Snoop Dogg, Marshmello ve Khalid, Lizzo, Måneskin ve Panic! at the Disco, Snoop Dogg ve Slim Shady gibi birbirinden başarılı pek çok isim performans sergiledi. Gecede ayrıca Johnny Depp de sürpriz bir gösteri yapıp bazı tanıtım videolarında yer aldı. Eski eşi oyuncu Amber Heard’e karşı görülen şiddet davasını kazanan Depp, tören öncesi yaptığı konuşmada “Çalışmam gerek” diye konuştu. Depp, eşinin iddiaları nedeniyle sinema dünyasından adeta aforoz edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!