Gecenin Kraliçesi 9. bölüm fragmanı büyük hesaplaşma! - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 9. bölüm fragmanı büyük hesaplaşma - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 13:38

Gecenin Kraliçesi 9. yeni bölüm fragmanı haberimizde. Seyircilerin heyecanla bekledikleri dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Gecenin Kraliçesi 9. bölümünde büyük hesaplaşma başlıyor. Selin ise büyük bir tehlike ile karşı karşıya. İşte; Gecenin Kraliçesi yeni bölüm fragmanı ve detayları.

Haberin Devamı

Star Tv’nin ilgiliyle takip edilen dizisi Gecenin Kraliçesi bu akşam izleyici ile 9. randevusuna çıkmaya hazırlanıyor. Herkesin severek izlediği dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak merak konusu oldu.

Başrollerini Meryem Uzerli, Uğur Polat ve Murat Yıldırım gibi başarılı oyuncuların paylaştığı fenomen dizinin bu akşam izleyici ile buluşacak 9. yeni bölümü için nefesler tutuldu.

Heyecanın giderek yükseldiği Gecenin Kraliçesi 9. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kartal, geçmişe dönük büyük hesaplaşma yaşıyor.

Gecenin Kraliçesi 9. Bölüm Fragman

Aziz ve Kartal arasında Selin yüzünden yaşanan kavga yerini geçmişte yaşanmış büyük hesaplaşmaya bırakıyor. İşte Gecenin Kraliçesi yeni bölümde yaşanacaklar!

Haberin Devamı

Gecenin Kraliçesi 9. bölüm gelişmeleri

Ekranların ilgiyle takip edilen dizi Gecenin Kraliçesi yeni bölüm için heyecan dorukta. Bu akşam muhteşem yeni bölümü ile ekranlara gelecek dizide bakalım neler yaşanacak?

Selin’in Aziz ile evlenmesinden dolayı büyük üzüntü yaşayan Kartal, babasını öldüren kişinin Aziz olduğunu öğrenir. Küçüklüğünden beri kendisinin büyütüp yetiştiren, baba bildiği Aziz’in babasının katili olduğunu öğrenmesi Kartal’ı büyük sarsıntıya uğratır.

Aziz, artık Kartal’ın hem çocukluğunu hem de geleceğini çalan bir hırsızdır. Diğer yandan Aziz, Kartal’ın gerçeği öğrendiğinden habersiz, Osman’ın oyununa gelerek şirketin yarı haklarını onun üzerine devretmek üzeredir.

Hüma ve Aziz arasında artık ipler tamamen kopmuştur. Hayatının seyrini değiştiren önemli bir kararın eşiğindedir. Kartal’ı ne pahasına olursa olsun bırakmak istemeyen Esra’nın tek amacı tüm gerçekleri Selin’in ağzından duymaktır.

Mert ise çıkılmaz bir yola girmiştir. Ailesinde olan bitenler bir yana kendi iç dünyasında yaşadıkları da onu duygusal olarak çöküntüye uğratmıştır. Babası ile ilgili tüm gerçekleri öğrenen Kartal, Aziz ile bağı tamamen koparaktır. Artık Aziz için geçmişte yaptıklarından dolayı hesap verme vakti gelmiştir.

Haberin Devamı

Gecenin Kraliçesi bugün saat 20:00’da Star Tv ekranlarında! Sakın kaçırmayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!