Gecenin Kraliçesi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 09:43

Gecenin Kraliçesi hayranları nefes kesen bir son bölümün ardından şimdi merakla önümüzdeki hafta neler olacağını merak ediyor. Hayranları dizi hakkında ipucu alabilmek için yeni bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Gecenin Kraliçesi salı akşamı heyecan dolu bir bölümle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin nefes kesen bölümünün ardından hayranları merakla 15. yeni bölüm fragmanını merak etti.  İzleyenlerin merakla beklediği Gecenin Kraliçesi 15.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

GECENİN KRALİÇESİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kartal polisten kaçarken Selin imdadına yetişir. Bu arada Aziz’in Kartal’ın babasının katili olduğunu öğrenen aile dehşet içindedir. Aziz kendini savunamaz bile... Hayalini kurduğu her şeyi kaybetmek üzeredir, en başta ailesini...
Osman ise Kartal’dan kurtulduğunu düşünmektedir... Ama evdeki hesap çarşıya uymaz...
Kartal’a sonunda kavuşan Selin ise babasıyla hesaplaşır... Esra’nın ise Kartal’dan yana ümidi kalmamıştır... Boşanmaya karar verir. Kartal’ı özgür bırakacaktır ama bir bedel ödetmek şartıyla... Herkese acı çektiren, hayatlarını çalan Aziz yaptıklarının hesabını vermektedir... Sonunda şunun farkına varır; bu dünyada artık Ona huzur yoktur...

Haberin Devamı

Reha Özcan Gecenin Kraliçesi’nde!
Ünlü tiyatrocu Meryem Uzerli’nin gizemli babası olarak karşımıza çıkıyor. Yapımını O3 Turkey’in üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur & Durul Taylan biraderlerin yaptığı, başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Selim Bayraktar, Funda Eryiğit, Seda Akman, Burak Deniz ve Deniz Celiloğlu’nun paylaştığı; “Gecenin Kraliçesi”nde bu hafta kadroya sürpriz bir isim Reha Özcan Katılıyor.

Bu güne kadar varlığı gizemini koruyan Aziz’in(Uğur Polat) eski arkadaşı Selin’in(Meryem Uzerli) ise babası olan Osman Bulut’un sırrı ortaya çıkıyor. Osman Bulut karakterine Maral, Suskunlar ve Kurtlar Vadisi Pusu’da yer alan Reha Özcan hayat veriyor.
Uzun zamandır kendisinden haber alınamayan babanın ortaya çıkışı tüm dengelerin değişmesine neden olacak.





Gecenin Kraliçesi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı


BAKMADAN GEÇME!