Resul Aydemir O Ses Türkiye sahnesine damga vurdu.. İşte o görüntüler

Güncelleme Tarihi:

Resul Aydemir O Ses Türkiye sahnesine damga vurdu.. İşte o görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 10:40

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Resul Aydemir (Misal), 'Çocukluğum' şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Resul Aydemir (Misal)'in sesine döndü. Gassal olduğunu belirten Aydemir, programa Acun Ilıcalı'nın isteğiyle katıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Resul Aydemir Acun Ilıcalı'nın özel daveti üzerine dün O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Hem hayat hikayesi hemde söylediği parça ile dün geceye damga vuran Resul Aydemir söylediği rap şarkı ile izleyenleri hem coşturdu hem de etkileyici hayat hikayesi ile geceye damga vurdu.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında 25 Kasım akşamı yayınlanan bölüme Resul Aydemir adlı yarışmacı damgasını vurdu.

Acun Ilıcalı, Resul Aydemir'in performansı sonrası onu youtube'da görüp kendi çağırdığını belirterek "Bence en iyi Türkçe sözü olan rap'i yapıyor. Sonra bunun sebebini öğrendim. Çok enteresan yaptığı meslekle alakalı" diyerek sözü Resul'e bıraktı. Resul cenaze hizmetlerinde gassal olduğunu söyledi. Jüriler yorumlarını bitirdikten sonra seçim sırasında Aydemir; "O Ses Türkiye Benim" diyerek iddialı bir açıklama yaptı. Son olarak dört jüri üyesi arasından Gökhan ve Hakan'ı seçerek onların takımına dahil oldu.

Haberin Devamı

Resul Aydemir cenaze hizmetlerinde Gassal olarak görev aldığını ve yaptığı mesleğin detayları izleyicilerle paylaştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!