Fi bugün yayınlanacak mı? Fi dizisinin 8. yeni bölümü ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Fi bugün yayınlanacak mı Fi dizisinin 8. yeni bölümü ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 11:24

Fi dizisinin yeni bölümü için geri sayım sürüyor. Dijital platform üzerinden yayınlanan Fi dizisinin 7,8 ve 9. bölümlerinin 19 Mayıs'ta yayınlanmasını bekleyen izleyiciler, geçtiğimiz hafta bir sürprizle karşılaşmış, dizinin 7. bölümünü izleme şansı elde etmişlerdi. Şimdi ise gözler 8. ve 9. bölümde? Peki, cuma günleri yayınlanan dizi bugün var mu? Fi dizisinin 8. yeni bölümü ne zaman? İşte, detaylar!

Haberin Devamı

Fi’nin 8. bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı Fi’dizisinin son bölümünde büyük bir sürpriz olmuş, Duru son anda yurt dışına gitmekten vazgeçmişti. Peki, Fİ’nin yeni bölümü ne zaman? İşte, bu sorunun yanıtı ve son bölümde yaşananlar!

Azra Kohen’in çok satan kitaplarından uyarlanan Fi, tutku ve heyecan dolu yeni bölümleriyle devam ediyor. Dijital plarform üzerinden 3’lü bölümler halinde yayınlanan Fi’nin 7. bölümü bir sürpriz yapılarak beklenilen tarihten önce yayınlandı. İlk kez 31 Mart’ta görücüye çıkan dizinin 3’lü bölümler halinde yayınlanmasına alışkın olan dizi takipçileri şimdi büyük bir merakla 8. bölüm tarihini araştırıyor. 

Tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi’nin 8. ve 9. bölümü önceden duyurulduğu gibi 19 Mayıs Cuma günü yayınlandı. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru ve Deniz’in ilişkisi en büyük sınavından geçerken, Can da peşindeki tehlikenin boyutunun farkına vardı. Sevdiği adamın peşinden gelmesini beklerken büyük bir hayal kırıklığı yaşan Duru, soluğu havalimanında aldı. Aynı dakikalarda canlı yayında olan Can Manay ise herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Can Manay’ın aşk itirafına tanık olan Duru, son anda gitmekten vazgeçti. Peki, Duru gerçekten kim için geri döndü? Can Manay için mi, Deniz için mi? 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!