Ferrari'ye de binerin at arabasına da

Güncelleme Tarihi:

Ferrariye de binerin at arabasına da
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 28, 2006 00:00

Aysu Baçeoğlu, sevgilisi Hakan Tankut'un aldığı son model Ferrari'nin aslında kiralık olduğu iddialarına yanıt verdi "Biliyorum Ferrari çok göze battı. Ama şunu herkes bilsin; yeri gelince Ferrari'ye de binerim at arabasına da. Bu durum kimseyi ilgilendirmez. Belki de herkes otobüste ayakta giderken benim Ferrari'ye binmem çok hoş olmadı. Zaten o olaydan beri Ferrari'yi dışarı çıkarmıyoruz. Kiralık olduğu da doğru değil..."

Haberin Devamı

"Sen SaÄŸlığa Zararlısın" albümüyle dikkatleri çeken Aysu BaçeoÄŸlu ile kariyeri ve özel yaÅŸamını konuÅŸtuk. BaçeoÄŸlu’nun en ilginç açıklaması Ferrari tartışmasıyla ilgiliydi. BaçeoÄŸlu, "Ferrari’sini Satan Bilge kitabından çok etkilenmiÅŸtim. Bir Ferrari’ye sahip olmak istiyordum... Ferrari’yi seviyorum kardeÅŸim." diyor.Â

Albümünüzü çıkarmadan önce müzik eğitimi aldınız mı?

- Dokuz aylık bir çalışma süreci geçirdim. Daha öncesinde ise belli dönemlerde şan dersleri aldım. Ayrıca uzun bir süre repertuvar çalışmaları yaptım. Ama bu süre zarfında  mankenlik o kadar hayatımın bir parçasıydı ki, başka bir işte başarılı olma lüksüm yoktu. Müzikle tam anlamıyla ilgilenmeye başlayınca da mankenliği bıraktım.

Haberin Devamı

n Albüme gelen tepkiler nasıl?

- Güzel tepkiler aldım. İyi ki albüm yapmışım. Şimdiden ikinci albümün hazırlıklarına başladım. Yeni albümün daha kapsamlı olacak. Çünkü ilk albümüm dört parçadan oluşuyor. Üç tane de remix var. Aslında biz bir maxi single yaptık.

n Hakan Tankut’un gece gezmeye çıkmanızı yasaklaması sizi nasıl etkiledi?

Bir yerden sonra erkeklerin kararlarına uymak gerektiğini anladım. Aslında ben çok fevri, başına buyruk yaşayan bir insandım. Artık oturaklı gözüküp, ikili ilişkilerde canavar kesilen bir kediye dönüştüm. Ama Hakan’ın dediklerini iyi ki uygulamışım. Çünkü şu anda herkese örnek olacak bir ilişkim var.

n Aldatılırsanız ne yaparsınız?

- Aldatılırsam ilişkimi bitiririm. Diğer kadınlar gibi dayak yiyip oturmam. Bir kadın gurursuz olmamalı. Bazı ilişkiler belli anlaşmalar çerçevesinde yürütülüyor. "Sen kendi hayatını yaşayacaksın ben de kendi hayatımı yaşayacağım" deniyor. Bu çok saçma.

KOCAM VARKEN TANGA GÄ°YMEM

n Biraz Hakan Bey’den bahseder misiniz?

Çok maço bir sevgilim var. Ancak bu camiada bir kariyer sahibi olmak istiyorsanız, belli kurallara uymanız gerekir. Yani hem bu camianın içinde olayım hem de çocuğumu doğurayım diye bir şey söz konusu olamaz. Eğer

/images/100/0x0/55ea8306f018fbb8f884c989
sansasyondan uzak bir yaşam sürerseniz hiçbir şey olamazsınız. Ne kocanıza iyi bir eş olabilirsiniz ne de kariyer yapabilirsiniz. Hakan Bey, benimle beraber olacak bir insansa, bu kuralları kabul etmeli. Benim için evlilik son derece kutsal bir kurum. Hem bu camianın içinde kalıp hem de çocuk yapamam. Evde beni bekleyen kocam ve çocuğum varken tangayla dolaşamam. Hakan Bey ile güzel bir ilişkimiz var ama şu anda evliliği düşünmüyoruz.

Haberin Devamı

n Bu düşüncelerinizde ailenizin etkisi oldu mu?

Ben 27 yaşındayım. 20 yaşında çalışmaya başladım. Ailemin yükünü sırtlayan bir kadınım.

Mankenlik kariyerimde hata yapmamamın tek nedeni annemdir. Annem hayattaki en büyük şansım. Ayağım tökezlediğinde annem hep yanımdaydı. Aile içinde hep sorumluluk sahibi bir erkek imajı çizdim. Evlendiğimde bile ekonomik özgürlüğüme son vermek istemem.

n Hakan Bey’in sizi tokatladığı iddia ediliyor. Doğru mu?

Ben hayatımda hiç tokat yemedim. Galiba beni dayak yiyen kadın durumuna sokmak isteyenler oldu. Ben bir erkekten tokat yersem o ilişkiyi hemen bitiririm. Saygı duyamadığım bir adamla asla beraber olmam. Sonuç olarak Hakan Bey bana tokat atmadı ama küçük bir kırgınlık yaşandı.

Haberin Devamı

n Hakan Bey’in size hediye ettiği Ferrari de çok konuşuldu.

Biliyorum Ferrari çok göze battı. Ama şunu herkes bilsin; yeri gelince Ferrari’ye de binerim at arabasına da. Bu durum kimseyi ilgilendirmez. Belki de herkes otobüste ayakta giderken benim Ferrari’ye binmem çok hoş olmadı. Zaten o olaydan sonra Ferrari’yi dışarı çıkarmıyoruz. Çünkü çok göze batıyor ve biz de bu duruma çok üzülüyoruz.

BÜYÜK POPODAN  HOŞLANIYORUM

n Peki Hakan Bey’in size Ferrari hediye etmesinin nedeni daha önce yaşadığınız kırgınlık mıydı?

Hayır o durum çok farklı. "Ferrari’sini Satan Bilge" kitabını okumuş ve çok etkilenmiştim. Açıkçası bir Ferrari’ye sahip olmak istiyordum. Ferrari’yi seviyorum kardeşim. Sonra da Ferrari sürünce böyle nazara geldik. Galiba o

/images/100/0x0/55ea8306f018fbb8f884c98b
arabayı geri vereceğiz. Ben Hakan’ı o arabaya bindirmem. Hakan beni o arabaya bindirdiğinde ya kaza oluyor ya başka bir şey.

Haberin Devamı

"Bir tokat attı Ferrari’yi geri aldı" tarz, haberler çıktı. Açıkçası bir erkek benim direk kalbime hitap etmeli. Cebindeki parası beni ilgilendirmiyor.

n Kendi hayat şartlarınızın altında birisiyle birlikte olur musunuz?

Kendi hayat şartlarımın altında bir adamla beraber olamam. Benim gezdiğim restoranlara, kulüplere gidebilecek, iyi giyinecek birisi olmalı. Her şeyden önemlisi bana bir şeyler verebilmeli. Herkesin bir hayat standardı var ve herkes ona göre bir eş seçmeli. Ama her şey maddiyat değil. Bir erkeğin cebindeki para bana hitap etmez. Beynime ve kalbime hitap etmeli. Tabii cebinde de parası olmalı.

n Sesinizi nasıl buluyorsunuz?

Dünyanın en iyi sesi bende demiyorum. Ama Aysu Baceoğlu olarak kendimi geliştirdiğime inanıyorum. Sadece biraz daha zamana ihtiyacım var. Albümüm çıkalı daha 80 gün oldu. 80 gündür müzik camiasının içindeyim. Ama bu kısa süreye rağmen benim albümümle ilgili çıkan haberler, bu camiada uzun süredir bulunanlarla kafa kafaya gidiyor.

Haberin Devamı

n Vücudunuzla ilgili bir takıntınız var mı?

- Bu bir kompleks midir bilmiyorum ama ben büyük popolardan hoşlanıyorum. Bu yüzden de gözümü kapatıp ameliyat olabiliyorum. Estetik yaptırıyorum ama bu durumu da kimseden saklamıyorum. Etli butlu olmayı çok seviyorum. Ancak çok hızlı çalışan bir metabolizmam var. Ne kadar çok yemek yesem de kilo alamıyorum. Ben de bu yüzden ameliyat oluyorum.

n Diğer şarkıcılardan farkınız nedir?

Kendi şarkı sözlerimi yazıyorum. Bu her babayiğidin yapacağı bir şey değil. Assolist olanlara bakın, kaç tanesi kendi şarkı sözlerini yazıyor? Diğer bir farkım ise çok çalışmam. Assolist olmak için tüm gücümle çalışıyorum. Elimden geldiğince yardımsever olmaya uğraşıyorum. Hodri meydan buradan açıklıyorum: Bana gelecek bütün yardım konserlerini kabul edeceğim. Benden çok daha tecrübeli insanlar var. Hülya Avşar, Gülben Ergen var. Ancak kimse unutmasın ki, boynuz kulağı geçer.

n Yeni albümde kimlerden şarkı aldınız?

İkinci albümde Sezen Aksu, Nazan Öncel, Selami Şahin, Şehrazat’tan şarkı almak istiyorum.   Hepsinin kapısını tırmıklıyorum. Kedi gibi kapılarında bekliyorum.

Yani beni artık diğerlerinden ayırsınlar. Çünkü ben kendimi diğerlerinden sıyırdım. Artık farklı bir boyuta geçtim, farklı bir alandayım.

Alkolik top model olmaz

n Mankenlik mesleği hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Mankenlikte altı sene çalıştım. Türkiye’nin top modelleri arasına girdim.  Artık yapabileceğim bir şey kalmadı. Son dönemde kasap, manav açılışlarından başka iş bulamıyorduk. Mankenler artık eskisi gibi ihtişamlı defilelere çıkamıyor.

n Hiç Cengiz Abazoğlu’nun defilesine katıldınız mı?

- Katılmadım. Ancak Cemil İpekçi ve Uğurkan Erez’in birçok defilesine katıldım.

n Deniz Akkaya’nın "Cengiz Abazoğlu’nun defilesine katılamayan manken değildir" sözüne ne diyeceksiniz?

Deniz Akkaya’yı çok severim ama top model olmanın ilk kuralının Cengiz Abazoğlu’nun defilesine çıkmak olduğunu düşünmüyorum. Top model olmanın birinci kuralı toplum içinde çizdiğiniz imaja bağlı. Türkiye’nin top modeliyim diyor ama alkolik bir top model olmaz. Topluma örnek olacaksın ki, başkasına laf söyletme fırsatı yaratmayacaksın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!