Evleneceksen Gel Songül herkesi ağlattı!

Güncelleme Tarihi:

Evleneceksen Gel Songül herkesi ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 12:58

Televizyon ekranlarının gündüz kuşağı programları arasında sevilerek izlenen izdivaç programı Evleneceksen Gel’de duygu dolu anlar yaşandı. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunuculuğunu yaptığı programda hayatının aşkını bulmaya gelen bir gelin adayı, anlattıkları ile tüm stüdyodaki ve ekran başındaki izleyicileri göz yaşlarına boğdu.

Haberin Devamı

Evleneceksen Gel’in gelin adaylarından Songül hanım, kendisine talip olarak gelen Ramazan bey ile görüşüyordu. Bir anda duygulanmaya başladı.

Ardından “Seda hanım beni evlendirin. Yoksa ailem beni 50 yaşında bir adam ile evlendirecek.” diye konuştu. Songül hanımın bu sözleri stüdyoda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Bunu duyan Seda Sayan ve Uğur Arslan, Songül hanımı teselli etmeye başladı.

 

Stüdyodaki gelin ve damat adayları Songül hanıma talibi Ramazan beyi tanımasını söylediler. Programda orkestranın “Anam canım anam” şarkısını çalmaya başlaması ile birlikte duygular derinleşmeye başladı. Anne özlemi çeken Songül hanım, göz yaşlarını tutamadı ve hıçkırıklarla ağladı.

Evleneceksen Gel Songül herkesi ağlattı

Haberin Devamı

Seda Sayan kimdir?

Ekranların sevilen yüzü eda Sayan, 30 Aralık 1961 yılında İstanbul’ un Eyüp semtinde dünyaya geldi. Başarılar ile dolu olan kariyerinde şarkıcılık, oyunculuk ve sunuculuk var. Şu an Star TV ekranlarında gündüz kuşağı izdivaç programı olan Evleneceksen Gel’de sunuculuk yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!