Evi terk eden değil aldatılan kadınım

Güncelleme Tarihi:

Evi terk eden değil aldatılan kadınım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2003 01:50

Şenay Akay, kendisine boşanma davası açan Buğra Özçetin'in, mahkemeye sunduğu ‘‘Şenay benimle hiçbir diyaloğa girmeden evi terk etti’’ ifadesi üzerine suskunluğunu bozdu. İlk kez Hürriyet'e konuşan Akay, bu iddiaya ‘‘Ben evi terk eden değil, aldatılan kadınım’’ sözleriyle tepki gösterdi.

Eşi Buğra Özçetin'in Yasemin Hadivent'le bir gece kulübünde çekilen fotoğraflarının basına yansımasından sonra evini terk eden Şenay Akay'ın açtığı boşanma davasına, Özçetin 11 avukatla karşı dava açtı. Özçetin mahkemeye sunduğu dilekçede ‘‘Basında çıkan eşimi aldattığım yönündeki asılsız haber nedeniyle, Şenay Akay benimle hiçbir diyaloğa girmeden evi terk etti’’ ifadesini kullandı. Bu ifade üzerine suskunluğunu bozan Akay ise kırgın. İlk kez Hürriyet'e konuşan ünlü manken, evini terk eden değil aldatılan kadın olduğunu söyledi: ‘‘Dikkat edin ben evi terk etmedim. Ben aldatılan kadınım. İyi bir eştim. Buğra'yı aldatıldığım için terk ettim. Eski eşimle aşk evliliği yaptım. Ama yaşamamam gereken şeyler yaşadım. Buğra gezmeyi çok seviyordu. Her yurtdışına gittiğimde soluğu dışarıda alıyordu. Her şey benim kulağıma geliyordu. Sonra da ‘Ben böyle bir şey yapmadım' diyerek kestirip atıyordu. Hande Ataizi olayı da böyle kulağıma geldi. Kendisi onunla 25 yıldır arkadaş olduklarını söylemiş. Ama bir kere bile Hande'nin onu aradığını ya da onun Hande'yi aradığını görmedim. Ben evliliğimiz süresince hiçbir zaman ona karşı Şenay Akay olmadım. Hep Şenay oldum... O televizyon seyrederken, ben odada ütü yapıyordum. Ben aldatılan kadınım, terk eden değil. Onu reklam için terk ettiğim gibi bir durum yaratılıyor. Reklam yapmak istesem bir basın toplantısı düzenlerdim. Ama konuşan ben değil, beyefendiydi. Zaten onun tek sermayesi de dili.’’

BOŞANMAK İÇİN ŞARTI VAR

Şenay Akay, eşinin boşanmayı kabul ettiğini ancak bir şartı olduğunu da dile getirdi ve ‘‘Boşanmaya karar verdiğim zaman avukatım kendisiyle bağlantıya geçti. Avukatıma tek şartla boşanacağını iletmiş. Şartı da mahkemeye sunacağımız dilekçeden ‘aldatma' maddesinin çıkartılması olmuş’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!