Eva aldatılmadı aldattı

Güncelleme Tarihi:

Eva aldatılmadı aldattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2006 00:00

Eva Longoria-Tony Parker çiftinin ayrılığına, sanılanın aksine Longoria’nın ihanetinin yol açtığı ortaya çıktı.

Desperate Housewives dizisinin seksi oyuncusu Eva Longoria ile NBA yıldızı Tony Parker’ın düğün hazırlıkları yaptıkları sırada ayrılmalarının yankıları hálá sürüyor. İki yıldan beri nişanlı olan çiftin beraberliğinin üçüncü kişi tarafından bozulduğu yönünde birçok haber yayınlanmıştı. Ortaya atılan ilk iddia Tony Parker’ın başka bir kadınla nişanlısını aldattığı yönündeydi. Tony Parker’ın bu iddialar karşısında sessizliğini koruması ise ’aldatan erkek’ damgası yemesine neden olmuştu.

Ancak geçtiğimiz hafta nişanın bozulmasında rol oynayan üçüncü kişinin Eva Longoria’nın eski sevgilisi Mario Lopez olduğu ortaya çıktı. "Yıldızlarla Dans" programında yer alan bu genç adam ile Eva Longoria’nın birliktelikleri Tony Parker ortaya çıkana kadar altı yıl gibi uzun bir süre kısa aralıklarla devam etmişti.

Söylentilere bakılırsa Tony Parker, eski sevgililerin aşk tazelediklerini, evdeki telefon mesajlarından öğrenmiş. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles’taki ünlü Les Deux gece kulübünde eğlenirlerken görüntülenen Eva Longoria ve Mario Lopez, ilişkilerini artık saklama gereği duymuyorlar. New York Post gazetesinde yayınlanan habere göre, Tony Parker da nişanlısından ayrıldıktan sonra yalnız kalmamış. Parker, New York’ta Marquee Kulübü’nde bir sarışınla sabaha kadar eğlenmiş. Haberde adı açıklanmayan sarışın ile Parker daha sonraki günlerde de birlikte görülmüşler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!