Esra Erol’da 22 Şubat canlı yayında çirkin sözler sarf edildi!

Güncelleme Tarihi:

Esra Erol’da 22 Şubat canlı yayında çirkin sözler sarf edildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 15:31

Ekranların sevilen izdivaç programı Esra Erol’da Evlen Benimle’de skandal sözler sarf edildi. İki aday arasında çıkan tartışmada şoke eden sözler söylendi. Damat adaylarından Ata bey ile Muzaffer bey arasındaki hayvan sevgisi tartışmasında olay sözler sarf edildi. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Ünlü sunucu Esra Erol’ un sunduğu izdivaç programında şoke eden sözler sarf edildi. Programda aday olan Muzaffer bey ve Ata bey, hayvan sevgisi hakkında tartışma yaşadılar. Bu tartışma sırasında stüdyoda son derece gergin anlar yaşandı.

Damat adaylarından Ata bey, “Ben de ata biniyorum ve atları seviyorum ne yağabilirim evde at mı besleyeyim?” diye konuştu. Ata bey’ in bu sözlerine karşılık olarak diğer bir damat adayı Muzaffer bey sinirlerine hakim olamayarak, “Neden beslemiyorsun? Ata binmeyi biliyorsun da beslemeyi bilmiyorsun, at sana binerse ne olacak?” diye karşılık verdi.

Muzaffer beyin, şoke eden bu skandal sözleri karşısında stüdyoda buz gibi bir hava esmesine sebep oldu. Canlı olarak yayınlanan programa damga vuran skandal sözler, programda gerginlik yaşanmasına sebep oldu.

Haberin Devamı

Esra Erol’da 22 Şubat canlı yayında çirkin sözler sarf edildi

Esra Erol kimdir?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Polis olan babası göçmen, annesi ise Sinoplu’ dur. 5 kız çocuğu olan ailenin ortanca kızıdır. Kız Lisesi Çini Seramik mezunu olmasının ardından Açık Öğretim Fakültesi’ nden mezun oldu. Sunuculuk yapan Esra Erol Ali Özbir ile evli ve iki erkek çocuk annesidir. Uzun yıllardır izdivaç programı sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!