Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'dan bomba açıklamalar!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü oyuncu Erkan Petekkayadan bomba açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 14:23

Şok iddia! Paramparça dizisinin başrol oyuncuları arasında yaşanan gerginliğin ardından diziden ayrılan Nurgül Yeşilçay’ın gidişinin ardından, rol arkadaşı Erkan Petekkaya ilk kez konuştu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ekranların başarılı isimlerinden Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay’ın Paramparça dizisinden ayrılmasına ilişkin olay yaratan açıklamalarda bulundu. “Nurgül Yeşilçay'ın gidiş nedenini söylersem yer yerinden oynar” dedi.

İzleyicilerin ilgiyle takip ettiği Paramparça dizisinde geçtiğimiz haftalarda şok ayrılık yaşanmış, başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay yaşanan tatsız olayın ardından diziden ayrılmıştı.

Dizinin iki başrol oyuncusu arasında yaşanan öpüşme krizinin ardından Erkan Petekkaya, rol arkadaşının gidişinin ardındaki gerçeğin göründüğü gibi olmadığını belirtirken "Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma" şeklinde bir iddia ortaya attı.

Herkesin severek izlediği Paramparça 52. bölümü ile diziye veda eden başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın gidişinin ardından rol arkadaşı Erkan Petekkaya ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

Aralarında yaşanan öpüşme olayı nedeniyle diziden ayrılan Yeşilçay’ın asıl gidiş nedeninin daha farklı olduğunu iddia eden Petekkaya, “Onun diziden gitmesine hiç etkim yok. Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma! Ama gerçeği ben anlatmam. Gerekirse anlatırım, çok kötü olur. Gerçek bambaşka.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu açıklamalarına “Kol kırılır yen içinde kalır. Herkes kendi kaderini kendi belirler. Gerçek o kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar. Ben bunu yapmam.” sözleriyle nokta koydu.

BAKMADAN GEÇME!