En mutlu ev kadını

Güncelleme Tarihi:

En mutlu ev kadını
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2005 00:26

Farklı sorunlarla boğuşan birkaç kadının başından geçenleri konu alan ‘Çaresiz Ev Kadınları’ kısa sürede en çok izlenen pembe dizi oldu. Gözler de elbette başrol oyuncularına döndü. Ama onların gerçek hayatla dizideki halleri arasında çok fark var.

Örneğin Nicollette Sheridan, hayallerinin erkeğini bulduğu için çok mutlu. Güzel oyuncu, nişanlısı Nicklas Soderblom’a her fırsatta övgüler yağdırıyor.

‘Çaresiz Ev Kadınları’nın Edie’si Nicollette Sheridan, geçen yıl ABD’nin en kötü giyinen ünlü kadınları arasında yer almıştı. Bir oyuncu için hiç de iyi bir haber değil bu.

Ama Sheridan son zamanlarda öylesine mutlu ki, bu olaya bile gülüp geçiyor, ‘Bu yıl hedefim, yine en kötü giyinen kadın seçilmek’ derken kahkahaları ortalıkta çınlıyor. Bu mutluluğun sırrı ne derseniz... 41 yaşındaki oyuncuyu bu hale getiren, kısa bir süre önce nişanlandığı Nicklas Soderblom...

DENİZDE TANIŞTILAR

Nişanlı çift, kısa bir süre önce baş başa tatil yapmak için Bora Bora Adası’na gitmişti. Pasifik Okyanusu’ndaki bu yeryüzü cenneti, Nicollette Sheridan’a yoğun bir çalışma temposu içinde geçen bir yılın yorgunluğunu unutturdu.

Onların tanışma hikayeleri de ilginç... Nişanlılar, Malibu’da tanışmış. Nicklas Soderblom sörf yaparken, Nicollette Sheridan da denizde yüzüyormuş. Kısacası onları bir araya mavi sular getirmiş.

Sarışın yıldız, verdiği röportajda, nişanlısının mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olduğunu kelimelerin üzerine basa basa söylüyor. Böyle bir erkekle hayatı paylaşmanın zor olup olmadığı sorusunu ise şöyle yanıtlıyor:

‘Hayatta en önemli şey sevmek ve sevilmektir. Beni seven ve benim de sevdiğim erkeğin özellikleri beni olsa olsa mutlu eder. Ayrıca nişanlım iş hayatıyla aşk hayatını birbirinden ayırmasını çok iyi bilen biri.’

PAPARAZZİLERDEN ŞİKAYETÇİ

‘Çaresiz Ev kadınları’ dizisinin güzel oyuncusu, ünlü bir yıldız olmanın insanı canından bezdiren yanları olduğunu da dile getirdi.

Ona göre paparazzilerin yarattıkları sıkıntıyı kelimelerle anlatmaya bile imkan yok! Ama yine de bu gerçekle yaşamaya alıştığını, eskisinden daha sakin olduğunu belirtiyor.

Nicollette Sheridan, dizide canlandırdığı Edie karakterine de tam anlamıyla hayran... Aslında Bree rolü düşünülmüş önce onun için ama Sheridan, Bree karakterini beğenmeyince Edie’de karar kılınmış.

‘Dizinin çok tutacağını önceden hissetmiştim’ diyen oyuncu, sette işleri biter bitmez ise doğayla baş başa kalabileceği yerlere atıyor kendini.

Dağlara tırmanmayı, köpekleriyle kumsalda dolaşmayı, at binmeyi çok seviyor ve bu hobileri meditasyon olarak görüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!