Emrah söylendiği gibi cimri değil

Güncelleme Tarihi:

Emrah söylendiği  gibi cimri değil
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2010 00:00

“Pars: Kiraz Operasyonu” filmiyle yıldızı parlayan Duygu şen, son dönemlerde oyunculuğundan çok Emrah’la yaşadığı ilişkiyle gündemdeydi. Derken magazin kulislerinde bir ayrılık dedikodusu dolaşmaya başladı. Ben de ilişki devam ediyor mu, yoksa gerçekten bitti mi öğrenmek istedim, aradım. Ve bu görüşmede öğrendim ki şen, yedi-sekiz yıldan bu yana ilk kez aşık, ama Emrah’a değil!

Haberin Devamı

MUTLULUK FOTOĞRAFLARDA KALDI

DUYGU ŞEN FOTOĞRAFLARI  

“Pars: Kiraz Operasyonu” filmi çok ses getirdi. Siz de o filmle tanındınız. Peki sonra neden aynı çizgide devam edemediniz?
 
- Aslında çok patlamadı. Çünkü ben senin dışında kimseyle röportaj yapmadım. Gelen proje tekliflerinde de hep o tecavüz sahnesi benzeri sahneler vardı, kabul etmedim. Evet yaptığımın işin ve filmin arkasındayım, fakat koskoca filmde sadece o sahne yoktu ki!

Yani bundan sonra içinde sevişme sahnesi olan hiçbir proje teklifini kabul etmeyecek misiniz?

- Tabii ki “bir kere yaptım, bir daha yapmayacağım” diye bir şey yok. Sonuçta oyuncuyum, her rolü oynarım. Ama gerçekten değecek bir şey gelmesini istiyorum. Çalışmak istediğim yönetmenler var.

Kimler var mesela?     

- Ferzan Özpetek, Zeki Demirkubuz...
 
Neden bir daha ses getiren projelerde yer alamadınız?

- Kısmet olmadı. Biraz da kendi kafamın dikine gittim.

EKSTRALARA GıDECEK BİRİ DEĞİLİM

Ne yaptınız kafanızın dikine giderek?


- Doğru proje gelsin diye bekledim. Bu sefer beklemekten sıkılıp, hayalini kurmadığım projelerde yer aldım. Bir de benim albüm çalışmam vardı. Türk sanat müziği ve Türk halk müziği söylüyorum. Oldukça ilerledik ama sözleşmede birtakım problemler çıkınca kaldı.

Çıkmayacak mı yani albüm?

- şuna karar verdim; oyunculuğa yoğunlaşacağım. Çünkü müzik zaten hayatımda. Bu benim hobim ve yeteneğim. Çünkü ben ekstralara gidebilecek bir insan değilim. Yanlış anlaşılmasın ama ben yapamam.

Neden?

- Açıkçası hem oyunculuk yapıp, hem albüm çıkarıp hem de konserlere, ekstralara nasıl gideceğim? Yapamam. Yaparsam da bir tarafım yarım kalır. ıleride çocuğum olduğu zaman anneanne, babaanne baksın istemiyorum.

BEREN, BİHTER’İ UNUTTURMAYI BAŞARDI

“Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisi için Beren Saat’ten önce size teklif getirildiği doğru mu?

- Evet ama o projeyi başka bir yapım şirketi yapacaktı. Hatta o zaman şu anda Engin Akyürek’in oynadığı rolde Özcan Deniz ya da Emrah oynayacaktı. şirket battı. Proje elden gitti. Kısmet olmadı.

Beren Saat’i nasıl değerlendiriyorsunuz Fatmagül karakterinde?

- Bizim piyasada kötü bir şey olduğu zaman herkes eleştiriyor. Ama iyiyi kimse konuşmuyor ve ben buna deliriyorum. Beren’i şu an kimse Bihter olarak hatırlamıyor. Çünkü Beren gayet başarılı. Onu tebrik ediyorum.

Sizde yeni projeler var mı?

- Kasım ayında yeni bir diziye başlıyoruz. Bir polisi canlandıracağım. Ben çok uç rolleri oynamak istiyorum ama nedense dizinin fettanı, kötü karakteri hep ben oluyorum! ıçimde oyunculuk anlamında bir hayvan var. Bunu çıkartamıyorum. şimdi inşallah bu projede elimden geleni yapacağım. Bir de bir sinema filmim var. Orada başrolüm zaten. Uluslararası uyuşturucu piyasasını anlatan bir film. Doğrucu, sağlam karakterli bir doktorum.

BEN EMRAH’LA VAR OLMADIM

Son dönemde adınız hep “Emrah’ın sevgilisi” olarak anıldı. Bu durum size kendinizi kötü hissettiriyor mu?


- Hissettiriyor da, hissettirmiyor da...

Nasıl yani?

- Emrah çok düzgün bir adam. Bundan dolayı Emrah’la anılmak beni rahatsız etmiyor. Fakat ben Emrah’tan önce de vardım, Emrah’tan sonra da varım. Ben oyuncuyum ve zaten bu piyasanın içindeyim. “Emrah’ın sevgilisi Duygu şe”n değilim. Ben, Duygu şen’im.

Nasıl tanıştınız?

- Aynı setteydik. Ben kardeşini canlandırıyordum. Öyle tanıştık.

Sizi etkileyen ne oldu?

- Düzgün bir adam olması... Doğru bir insan ve o doğrularından asla taviz vermiyor.

KAVGA DÖVÜŞ OLMADAN BİTTİ

“Reklam aşkı” dendi, “Dizi bitti onların da ilişkisi bitti” dendi...


- Dizi bittikten çok daha sonra bitti bizim ilişkimiz... Hatta biz ilişkimize dizinin bitimine doğru başlamıştık.

Neden ayrıldınız?

- Kesinlikle kavga dövüş olmadan bitti. Hâlâ çok iyi dostuz. Annesini ve kendisini çok seviyorum. Benim için onlar çok güzel insanlar. “Asla görüşmem, bitti” diyebileceğim insanlar değil. Sonuçta her ilişkinin bir ömrü var, bizimkinin de bu kadarmış. Zıt karakterlerdeydik. Zaten zıt karakterler birbirini çeker.

Çoğu insanın söylediği gibi cimri biri mi Emrah?

- Asla... Bu tarz haberler yapılıyor ama kendisi de bunlara çok gülüyor. Paranın değerini bilmek ile cimrilik arasında çok büyük fark var. Parayı zor kazanmış insanlar, daha dikkatli harcama yaparlar. Asla cimri biri değil. Sadece diğer insanlar gibi parasını gösteriş uğruna saçma sapan şeylere harcayıp, sonra ev kirasını bile ödeyemeyecek duruma düşmemek için daha mantıklı hareket ediyor.

Haberin Devamı

GÖKHAN BENİM ARKADAŞIM

Son zamanlarda adınız Gökhan Türkmen’le de anıldı...


- Gökhan gerçekten çok sevdiğim, çok yakın bir arkadaşım. Birlikte keyifli bir yemek yedik. Onun arkasından böyle haberler çıktı.

Emrah’la yeniden bir araya gelme ihtimaliniz var mı?

- Yok, bitti artık o ilişki. Zaten ben yedi-sekiz yıldan beri ilk kez başka birine aşığım ve şu an onunla birlikteyim!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!