Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 08:38

Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan son bölümü ile nefes kesen sahnelere imza attı. Dizinin ekranlara gelen son bölümün Ertuğrul'un çabasına rağmen kayılar arasındaki birlik bir türlü sağlanmıyor. Diriliş Ertuğrul son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu izleyiciler tarafından merakla geliyordu. Diriliş Ertuğrul 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı işte detaylar

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle haftaya çarşamba ekranlarda olacak. Aksiyon dolu dizinin son bölümünde artık birlikte iş yapmak zorunda olan Kayı ve Çavdar kadınlarının bu ortaklığa tepkileri oldu. Her şeyin iyi olduğu düşünülürken Kayı kadınlarını bekleyen tehlike izleyenleri şoke etti. İzleyiciler son bölümün hemen ardından 67. yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Diriliş Ertuğrul 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA YAŞANANLAR

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünde oldukça hareketli sahneler yaşanıyor.. İşte Diriliş Ertuğrul dizisinde meydana gelecek olaylardan satır başları..

Haberin Devamı

Kılıçların Parıldadığı An…
Kayıların ve Çavdarların ortak kilimhane konusunda anlaşmasının ardından Hanlı Pazarda kilimhane yeri için Simon ile görüşmeye gidilmiştir. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından kılıçların çekilmesiyle süreç başka bir hal almıştır. Çekilen kılıçlar kınlarına kanlı mı girecek, yoksa kansız mı?

Riskli Ortaklığın Bilinmez Akıbeti…
Ertuğrul Bey’in Candar Bey’in teklifini Ural’a rağmen kabul etmesinin ardından oluşan durum hangi olaylara gebe olacak? Ortaklığa baştan beri karşı olan Ural’ın bu yeni durum karşısında atacağı adım ne? Bütün bunlar yaşanırken Candar Bey’in Ural’ın işlerini Aliyar’a vermesi, Ural ile Aliyar arasında nasıl bir gerilim yaratacak?

İki ihtimalin Gizemi…
Uğradığı baskının ardından yaralı kurtulan Turgut Alp’ın beklenmeyen tepkisi herkeste şok etkisi yaratmıştır. Son baskının ardından yaşadığı tüm sıkıntıların sebebini Ertuğrul Bey’in aldığı kararlara bağlayan Turgut’un bu durumundan istifade etmeye çalışan Simon, ne tür bir oyun içindedir? Turgut’un hayatta kalmasını sağlayan Maria ile Turgut’un ilişkisinde ne tür gelişmeler olacak? Bütün bunlar olurken Bamsı’yla tekme tokat kavga eden Turgut’un Ertuğrul’la ilk karşılaşmasında neler yaşanacak?

Yiğidin başından bela eksik olmaz…
Artık birlikte iş yapmak zorunda olan Kayı ve Çavdar kadınlarının bu ortaklığa tepkileri nasıl olacak? Her şeyin iyi olduğu düşünülürken Kayı kadınlarını bekleyen tehlike ne? Sultan’ın bölgedeki gözü olan Ertuğrul Bey’in dünyasını yıkacak olan şok gelişme ne olacak?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Osmanlı tarihini ve o dönemde yaşanan en çarpıcı gelişmeleri konu edinen dizinin son bölümünde iki oba arasında tansiyon yine çok yükseldi. Yeni topraklarına yeni kararlarla giden Ertuğrul Bey ve Kayılar, arka arkaya kötü sürprizler yaşadı. Verilen şehitlerin acısını henüz atlatamamışken bir de obaları basılan Kayılar, zor bir sürecin eşiğindeydi. Öte yandan Batuhan’ın baskın anında düşürdüğü hançerin Aliyar’ın elinde olması şüphe uyandırdı. Obanın ekonomisini elinde tutan Simon, ticari savaşı aleni yürütürken, haçlılar için gizliden yürüttüğü savaşta da boş durmuyordu. 

BAKMADAN GEÇME!