Da Vinci Estetiği Nedir?

Güncelleme Tarihi:

Da Vinci Estetiği Nedir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 15:03

Bakımlı olmak karşı tarafta her zaman iyi bir izlenim bırakır. Ancak insanların üzerinde bıraktığınız etkiyi birkaç kademe yukarı çekmek istiyorsanız eğer birçok ünlünün de başvurduğu Da Vinci estetiği hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda var.

Haberin Devamı

Gülüşünüz ile karşı taraftaki insanı çok rahat etkileyebilirsiniz. Özellikle ünlülere baktığınızda da dişlerinin ne kadar düzgün ve beyaz olduğu ortadadır. Çevrenizde bu görünüme sahip insanların olduğu da dikkatinizden kaçmamıştır çünkü gerçekten dikkat çekicidirler. Da vinci estetiği ile siz de gülüşlerinizi mükemmelleştirebilirsiniz.

Mükemmel gülüşlere sahip olmak için dişlerinize gereken bakımı yapmanız çok önemlidir. Ancak bazı kişilerde bu yeterli olmaz. Da Vinci estetiği ile dişleriniz net bir şekilde ortaya çıkar, yanlardan görünen kara delikler yok edilir, önlere doğru dişleriniz hafifçe uzar ve alt dudağın çizgisini takip eden dolu dolu bembeyaz bir gülüşünüz olur.

Estetik için başvurduğunuz diş doktorunuz yüzünüze en uygun dişi size özel olarak tasarlar ve sorasında yapılacak işlemler belirlenir. Güzel bir gülüş için diş etlerinizin minimum seviyede görünmesi gerekmektedir. Dişlerinizin beyaz olması ve düzgün olmaları da olmazsa olmazlardandır. Eğer estetikten sonra nasıl görüneceğinizi merak ediyorsanız doktorunuz bir ön gösterim olarak size özel yapay bir diş seti hazırlar. Bunları takarak ne kadar mükemmel görüneceğiniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kullanılan yöntemde her dişe işlemler teker teker uygulanıyor. Bu sayede diş ipi ile temizlemeniz de oldukça kolay oluyor. Ayrıca tek bir dişte olan sorun sebebiyle porselen dişteki gibi tüm diş setini söküp atmanız da gerekmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!