Çifte Saadet 9. bölümde Metin ortalığı karıştırdı!

Güncelleme Tarihi:

Çifte Saadet 9. bölümde Metin ortalığı karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 14:13

Çifte Saadet 9. bölüm ile bu hafta ekranlara gelecek. FOX TV'nin sevilen dizisi Çifte Saadet 9. bölüm fragmanı ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Çifte Saadet'in yeni bölümünde Metin, Perihan’ın ardından marketini de kaybetmiştir. Yaşadıkları yetmezmiş gibi Perihan ve Hülya cephesinin arasında kalmak, Metin’i çaresizliğe itmiştir. Perihan’ın kara sularına hiçbir şekilde giremezken, Hülya’dan da “artık karar ver” baskısı giderek artmaktadır. Peki dizinin yeni bölümünde başka neler yaşanacak

Haberin Devamı

Metin, Perihan’ın ardından marketini de kaybetmiştir. Yaşadıkları yetmezmiş gibi Perihan ve Hülya cephesinin arasında kalmak, Metin’i çaresizliğe itmiştir. Perihan’ın kara sularına hiçbir şekilde giremezken, Hülya’dan da “artık karar ver” baskısı giderek artmaktadır. Her ne kadar Perihan gitmiş olsa da Metin aslında bir seçim yapmış değildir. Perihan tarafında ise gündem tamamen farklıdır. Kendi ayakları üzerinde durmanın ilk adımını atmıştır. Sıra, Birsen’i tamamen kazanmaya ve çocuklarının hayatında aktif rol almaya gelmiştir. 

Fox TV'nin sevilen dizisi Çifte Saadet son bölümünde eğlence hız kesmeden devam etti. İki kadın arasında kalan Metin, evin kadınlarına bir yalan söyler ancak bu yalanın ortaya çıkması Metin'i çok daha zor bir durumda bıraktı. Başrollerini Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert'in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Dila Danışman, Nehir Çağla Yaşar, Bedia Ener, Bora Akkaş, Alp Akar ve Berkay Doğan'ın yer aldığı Çifte Saadet dizisi yeni bölümleriyle eğlenceyi sürdürüyor. Renkli bölümleri ile izleyicilere Cumartesi akşamı keyifli saatler yaşatan Çifte Saadet dizisinin 8. bölümünde zaten iki kadın arasında kalan Metin'in başına daha büyük işler açtı. Bir atak geçiren Metin, bu durumu evdekilere kalp krizi olarak söyler ancak devamında yalanı ortaya çıktı. Bu yalan Metin için işleri iyice zorlaştırdı.

Çifte Saadet yeni bölümde Metin, Perihan ve Hülya’yı bir arada tutabilmek için kalp krizi yalanını sürdürmek istiyor. Metin’in kalp krizi geçirdiğini zanneden iki kadın, O ne derse yapıyor, mutlu olması için, O’nu üzmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Fakat iki kadının aslında Metin’de panik atak olduğunu öğrenmesi ile Metin’in başı fena derde giriyor. Peki Çifte Saadet 8. bölümde neler olacak? Çifte Saadet yeni bölümü bu akşam yayın saatinde netten izlemek isterseniz aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

ÇİFTE SAADET YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Metin’in kalp krizi geçirdiğini zanneden Hülya ve Perihan, kavga etmeyi keser ve Metin’in bir dediğini iki etmemeye başlar. Uzun zamandır Hülya ve Perihan arasında derbeder olan Metin, ilk defa bu kadar mutlu ve huzurludur. Ne yazık ki hastaneye kaldırıldığında kalp krizi değil de sadece basit bir panik atak krizi geçirdiğini öğrenir. Eski sefil yaşamına dönmekten korkan Metin, kalp krizi geçirdiği yalanını söylemeye devam eder. Ancak iki kadının gerçeği öğrenmesi ve intikam ateşiyle yanıp tutuşmaya başlaması çok sürmeyecektir.

GEÇEN BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Saadet Ailesi’nin üzerinden bir türlü kara bulutlar dağılmamaktadır. Tam Aysel’den kurtulduklarını düşündükleri anda, aslında bu tehdidin giderek büyüdüğünü fark ederler. İki kadın da dâhil tüm aile birlik olarak Aysel tehlikesine karşı çözüm yolları arar. Fakat bu mücadele süreci Metin’i çok eşliliğe karşı bir savaşçı olmak zorunda bırakır. Aysel’in varlığından faydalanan Nejat da fırsatı değerlendirip, Perihan’a yakınlaşmaya çalışır. Perihan, hizmetçi muamelesi görmeye ve Hülya’nın bunu kullanmasına katlanamayacak noktadadır. Bir de üstüne sigorta şirketinden gelen haberle gün yüzüne çıkan gerçek, köprüleri yıkmasına neden olur. Perihan yıkım yaşarken, Hülya, evin tek hâkimi olarak zafer havasındadır. Perihan’ın hedefinde artık Metin de vardır. Metin’in yüreği ise olanları kaldıramayacaktır!

Haberin Devamı

ÇİFTE SAADET 8. BÖLÜM İZLE

ÇİFTE SAADET DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Çifte Saadet’in kısaca konusu; Çocukluk aşkı olan Konya’lı Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) İstanbul’a kaçıp evlenmiştir. Küçük bir bakkal dükkanı açmış, üç de çocukları olmuştur. Perihan, en küçük çocukları Mert 6 aylıkken, arkadaşının kına gecesine gitmek için evden ayrılır, otobüsün kaza yapması sonucu kendisinden bir daha haber alınamaz.

Yıllarca Perihan’ın yasını tutan Metin, 6 sene sonra Hülya’yla (Dolunay Soysert) evlenmiş fakat Perihan’ı da hiç unutamamıştır. Hülya’dan da bir oğlu olan Metin’in ilk aşkı Perihan, kazadan sonra hafızasını kaybetmiş ve 12 yıl boyunca adını bile bilmeden bir rehabilitasyon merkezinde yaşamıştır. Bir sabah uyanır, herşeyi 12 yıl öncesinden hatırlamaya başlar ve büyük bir hasretle evine döner.

Haberin Devamı

Çifte Saadet’e yeni bir üye Selda Alkor!

Çifte Saadet’te olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Metin iki aşk arasında kalmış ve henüz kararını verememişken bir de nikah şahidi olarak katılması gereken bir düğün çıkıyor başına. Şimdi de hangi eşiyle gideceği dert olmuştur ona...Çünkü düğün sahibi Aysel Hanım; Metin’in şuan yaşadığı hayatı için tehlike arz etmektedir Neden mi? Aysel Hanım’ın hikayesi yıllar önce eşi tarafından aldatılmasıyla başlamıştır.Oğluyla beraber ayakları üzerinde durabilmeyi başaran Aysel; artık idealist bir kadındır. Kadın hakları konusunda yıllarca mücadele etmiş, kadınların ezilmemesi için elinden geleni yapmış. Bu amaç uğrunda çok eşliliğe savaş açmış ve kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için yol gösterici olmaya çalışmıştır.m? Bu girişimini, kurucusu olduğu kadın hakları derneğinde başkanlık yaparak devam ettirmektedir.

Haberin Devamı

Aysel, aynı zamanda Metin’in dükkânının sahibidir. Kısa süre içinde Saadet Ailesi’nin içine girerek rahat nefes almalarına imkan vermeyecektir. Aysel’in çağdaş bir kadın hakları savunucusu olması en büyük kâbusları olacaktır. Çünkü Metin’in Perihan’la da evli olduğunun ortaya çıkması marketlerinin elinden gitmesi demektir!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!