Cesur yürek ofise dinamizm getiriyor

Güncelleme Tarihi:

Cesur yürek ofise dinamizm getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2012 00:00

Yay burcunu içeren meslek ve faaliyetler popüler hale geliyor. Yay cesur, risk alan ve strateji belirleyen dinamizmini tüm dünyaya yansıtacak

Haberin Devamı

Son günlerin karamsarlığını iyimserliğe dönüştürmek için Mars imdadımıza yetişti. Bir süredir Akrep burcunda yoğunlaşan gezegenler, ağırbaşlı bir hava oluşturmuştu. Mars’ın bugün Yay burcuna geçmesi, 17 Kasım’a kadar stratejilerimizde geleceğe daha fazla güvenmemizi sağlayacak.
Rekabet üstünlüğü için strateji oyununu kuran gezegen Mars’ın bulunduğu burç, motivasyonumuzun, hedeflerimizin hangi yönde oluştuğunu anlatır. Mars, Yay burcundayken enerjimizi sarf edeceğimiz konular da değişim gösterecek. 23 Kasım- 21 Aralık arasında kurulmuş işletmeler için daha aktif, baskın ve hareketli günler geliyor. Doğru stratejilerle şirketi birkaç adım öteye taşımak bu dönemde tereyağından kıl çeker gibi olacak. Yeni ürün lansmanları, yeni projelerin tanıtılması için mucizevi bir dönem.
İş astrolojisinde Yay burcunu içeren meslek ve faaliyet alanları popüler hale geliyor. Yay cesur, risk alan ve strateji belirleyen dinamizmini tüm dünyaya yansıtırken, enerjimizi tek bir noktada toplamamız da  zorlaşıyor. Aynı anda birden fazla noktada iş yapmak, çoklu stratejilerle ilerlemek yerinde olacak. Don Kişot kadar cesaretli, ama onun kadar şanssız olmayacağız.
Uluslararası sermaye piyasaları iyimser havadan etkilenecek, yabancı ülkelerle iş birlikleri, ortak yatırımlar artacak. Yurtdışı saha satış ekiplerinin ofiste oturmak yerine, müşterileri görüşmeleri için harekete geçmelerini tavsiye ederiz. İş seyahatlerine, internet üzerinden yapılacak toplantılara ajandada yer açın.
Medya, iletişim ve eğlence alanları, çalışma hayatımıza giriyor. Şirketinizin tanıtımı için ajanslarla çalışıp kurumsal film çekebilir, ilgi çekici prodüksiyonlarla ses getirebilirsiniz. Eğlence merkezleri, gazete, dergi, televizyon gibi iletişim mecralarının yan ısıra, sosyal medya, bloglar ve diğer dijital platformların da oldukça hareketlendiği bir dönem.
Yükseköğrenim alanındaki girişimler kazançlı sonuçlar ortaya çıkaracak. Çalışanların kişisel gelişimlerine kafa yormasının, yeni yöntemler keşfetmesinin zamanı geldi. Yabancı dillerin, yurtdışı iş tecrübelerinin değerinin arttığı günlerdeyiz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!