4 yaşına giren oğulları Uzay’ın doğum günü partisinde buluştular!

Güncelleme Tarihi:

4 yaşına giren oğulları Uzay’ın doğum günü partisinde buluştular
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 09:39

2014 yılında ani bir kararla boşanarak 7 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren Çağla Şikel ve Emre Altuğ'un oğulları Uzay, 4 yaşına girdi. Şikel ve Altuğ oğulları için bir araya geldiler. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ ve geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi ünlü manken Çağla Şikel, önceki gün oğulları Uzay’ın 4. yaş günü için bir araya geldiler. İşte detaylar…

7 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl sonlandıran, ancak oğulları için sık sık bir araya gelen Çağla Şikel ve Emre Altuğ geçtiğimiz gün oğulları Uzay’ın 4. yaş gününü birlikte kutladılar. Bu mutlu günlerini çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştiren ikili, mutluluklarını yansıtan kareleri kendi sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

4 yaşına giren oğulları Uzay’ın doğum günü partisinde buluştular

4'üncü yaşını dolduran Uzay için doğum günü partisi düzenleyen ünlü manken eski eşi Emre Altuğ'u da partiye davet etti. Evliliklerinin bitmesine rağmen çocukları için sıklıkla bir araya gelen ikili çektikleri fotoğraf sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

Çağla Şikel paylaştığı fotoğrafın altına; “Tüm sevenlerimize, Uzay'la, Kuzey'in gelen bütün arkadaşlarına ve yaptığı şaheser pastalarla beni ve oğullarımı her seferinde heyecanlandıran Bengi Kurt Cebe'ye sonsuz teşekkürler... Uzay'ım, her şey gönlünce olsun, yüzünden o tatlı gülüşün eksik olmasın.” notunu düştü.

BAKMADAN GEÇME!