Buse Narcı kimdir? Emre Altuğ ile anılan Buse Narcı kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Buse Narcı kimdir Emre Altuğ ile anılan Buse Narcı kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 16:22

Buse Narcı, ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla gündeme geliyor. İlk olarak Özcan Deniz ile adı anılan Buse Narcı bu kez sevilen pop sanatçısı Emre Altuğ ile anıldı. İddialara taraflardan henüz bir yanıt gelmezken Buse Narcı'nın özel hayatı da merak konusu oldu. Peki, Kim Milyoner Olmak İster, Bugün Ne Giysem gibi programlara katılan Buse Narcı kimdir? Kaç yaşında?

Haberin Devamı

Buse Narcı, bu kez başka bir isimle gündeme geldi. Katıldığı karışma programlarıyla tanınan, daha önce Özcan Deniz ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Buse Narcı’nın yeni aşkı yine sanat camiasında bulduğu iddia edildi. Peki, Emre Altuğ ile aşk yaşadığı iddia edilen Buse Narcı kimdir, kaç yaşında? İşte, kendisinden yaşça büyük isimlerle anılan Buse Narcı hakkında merak edilenler!

BUSE NARCI KİMDİR?

Fethiye'de dünyaya gelen Buse Narcı, 1993 yılında doğdu. Tevfik Hiçyılmaz'dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturmuştur.

Show Tv'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!