Burçlar ‘aşk’la parlayacak

Güncelleme Tarihi:

Burçlar ‘aşk’la parlayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2004 01:31

2005 yılı tüm bilinmeyenleri ile önümüzde dururken, burçlar cephesinden güzel haberler var. Önümüzdeki yıl, Koçlar için ‘muhteşem günler’ anlamına geliyor. Cinsel potansiyeli artan Koçlar, temmuz ayında dolu dizgin aşklar yaşayacak. Boğalar ise her türlü değişime hazırlıklı olmalı.

Sorumlukları artan Boğaları, iş hayatında süprizler bekliyor. Sağlıklarına dikkat etmelerinde de fayda var.

KOÇ BURCU

2005 yılında Koçlar, en fazla İkizler, Yay, Terazi, Aslan ve Yengeç’le anlaşacak. Aslanları idare etmesi ve Yengeçlerle iddialaşmaktan vazgeçmesi gerekiyor. İkizler ve Yay, bu yıl Koçlara iyi gelecek. Terazi ise Koçlara fırsatları gösterebilir.

Koçların 2005 yılında anlaşamadığı burçlar ise başta Koç olmak üzere Boğa ve Akrep. Koçlar, Boğa ve Akreplerin zorlayıcı etkilerinden sıkılabilir. Oğlaklar ise baskı duygusu uyandırabilir.

Koçlar bu yıl değişiyorlar.

Yılın ikinci yarısı Koçların yükselişe geçtikleri dönem. Büyük atılımlar yapabilir, heyecan verici aşklar yaşayabilirler.

Nisan ayında tedbirli olun.

Temmuz aşk zamanı.

7, 8 ve 9 Nisan günleri doğanlar, büyük bir değişim sürecine giriyorlar.

2005 yılı Koçlar için büyük değişim yılı. Geçen yıl başlayan değiştirici etkiler, Koçların tarzını, alışkanlıklarını ve yaşam biçimlerini değiştireceği gibi, aynı zamanda kurtulmak istediğiniz halde bir türlü vazgeçemediğiniz huylarınızdan da kurtulmanıza yardımcı olacak.

Tabii bu durum sizin alıştığınız davranış biçiminden sıyrılıp daha kararlı ve disiplinli olmanıza neden olacak. Zaman zaman olayların sizi zorladığı duygusuna kapılabilirsiniz. Fakat zorlayan olaylara direnç gösterirken aynı zamanda değişmeyi başarırsanız aşama yapacak ve yükseleceksiniz.

Aşık olabilirsiniz

Mart-nisan dönemi aile bireylerinin ihtiyaçları, çocuklar ve iş arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekecek. Yeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli istekler uyanacak ve olaylar sizi harekete geçmek için zorlayacak. Değiştirici olayların en fazla görünür olacağı bu devre içinde karar vermek ve harekete geçmek için acele etmeyin.

Aslında bu dönemi araştırma yapmak ve geleceğe yönelik isteklerinizi belirlemek için kullanırsanız, böylece en verimli şekilde değerlendirmiş olursunuz. Nisanın sonlarına kadar devam eden bu süreç içinde projeler üzerinde çalışmanızı, incelemeler yapmanızı ve geliştirme çalışmaları içinde bulunmanızı tavsiye ederim. Nisandan sonra harekete geçebilirsiniz.

Haziran-temmuz döneminde istekleriniz artacak ve cinsel potansiyeliniz yükselecek. Fakat bu durum gerilim yaratabilir. Ancak temmuz sizin için büyük istekler duymanızı sağlayacak fırsatları da beraberinde getiriyor. Aşk hayatınız canlanırken yatırıma yönelik arzularınız da harekete geçecek. Büyük bir heyecanla atılım yapabilir, projelerinizi uygulayabilir, uzun yolculuklara çıkabilir ve aşık olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için uygun bir dönem.

Ağustos ayından itibaren duygusal baskılardan sıyrılacak ve daha önce bir türlü istediğiniz gibi başaramadığınız çalışmalarınızı başlatacaksınız. Sizin için fırsatları değerlendireceğiniz bir dönem başlıyor. Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabileceğiniz gibi aşk, evililik ve ortaklık konularına yönelebilirsiniz.

BOĞA BURCU

2005 yılında Boğalar en fazla İkizler, Yengeç, Başak ve Balıklarla anlaşacak. Hareketli İkizler Boğaları oturdukları yerden kaldırmayı başarabilir ve Yengeçler ihtiyaç duydukları güven duygusunu vererek rahatlatabilirler. Başak ve Balıklar ise hayal gücünü tetikleyerek yaratıcılıklarını uyandırabilir.

Boğaların bu yıl anlaşamadıkları burçlar ise Koç, Boğa, Aslan, Akrep ve Yaylar. Boğa, Aslan ve Akrep’in gerilimli duyguları baskı yaratırken, Koç ve Yaylar bu yıl ihtiyaç duydukları güven duygusunu sarsabilir.

Sınırlarınızı keşfedeceğiniz bir yıl.

Büyük aşamalar yapabilirsiniz. Fakat değişmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Büyük aşklar yaşayabilir ve bu sayede kendinizi keşfedebilirsiniz.

Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir yıl. Özellikle kendinizi çok fazla yormaktan kaçının. Uykunuza ve beslenmenize özen gösterin.

Kendi gücünüzü sınayacağınız ve aşama yapacağınız bir yıl olacak. Tabii bunları yapabilmek pek kolay değil. Olaylar sizi zorlayacak. Kendinizi keşfetmek ve sahip olduğunuz değerlerin farkına varmak için karşılaşacağınız olaylar değiştirici olabilir. Hem aşk, hem de parasal konulara bakış açınız değişebilir.

Yılın ilk yarısı kararlı ve disiplinli çalışmalar yaparak geçecek. Ocak ayının ortalarında duygularınızı tetikleyen gelişmeler olacak ve kendinize olan güveniniz yükselecek. Bu devre içinde kararlı çalışmalar yapabilirsiniz. Şubat başlarında sürpriz gelişmeler meydana gelecek. Fakat enerjiniz ve iradeniz sayesinde yaratıcı çözümler üreteceksiniz.

Mart-nisan ayları, isteklerinizin yoğun olacağı ve beklentilerinizin artacağı bir dönem. Gerilimli duygularınız nisan sonlarına doğru yatışacak ve mayıs-haziran dönemi sizin için son derece verimli geçecek.

Bu devre içinde yaptığınız çalışmaların ödülleriyle karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızın farkına varacak ve kendinizi keşfetmenize yardımcı olacak kişilerin desteğini alacaksınız. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğanlar sürpriz aşk maceralarına atılabilir, yaratıcı duyguları yüksek olan farklı özelliklere sahip kişilerle heyecan verici aşklar yaşayabilirler.

Olayları büyütmeyin

Yılın ikinci yarısı dikkatinizi kendi içinize yöneltecek ve gerçekten ne istediğinizi araştıracaksınız. Geleceğe yönelik bazı kaygılar duyabilir ve olayları büyütmeye başlayabilirsiniz. Özellikle eylül ayında çok büyük istekler içine girmeye başlayacaksınız. Yapabileceklerinizden daha fazla sorumluluklar almanız ve sınırlarınızı zorlamanız mümkün. Kendinizi çok fazla zorlamaktan kaçınmanız gereken bir döneme giriyorsunuz.

Özellikle ekim-kasım dönemi sizin için büyük değişim dönemi olacak. Yaşadığınız aşklar ve maddi konulara yönelik yaptığınız çalışmaları sorgulamaya başlayabilirsiniz.

YARIN: İKİZLER VE YENGEÇ
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!