Bu mutfakta her ÅŸey var

Güncelleme Tarihi:

Bu mutfakta her ÅŸey var
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 12, 2012 15:35

Dört yıl aradan sonra Elifnağme ile ekranlara dönen Elif Güvendik, "Yemek yapmayı çok seviyorum yeni formatta işin içine mutfağı kattım" dedi.

Haberin Devamı

2009 yılında çıkardığı ‘AÅŸknaÄŸmeleri’ albümüyle sahne çalışmalarına ağırlık veren Elif Güvendik, ElifnaÄŸme'nin yeni formatında deÄŸiÅŸiklik yaptığını belirterek, "Programı mutfaÄŸa taşıdım" diye konuÅŸtu. Ekranlara dönmekten çok mutlu olduÄŸunu kaydeden Güvendik ÅŸunları söyledi: "16 yıllık sunuculuk deneyimimden sonra albüm çıkardım. Konservatuar okudum ve uzun süredir albüm yapmak istiyor ama fırsat bulamıyordum. Ä°ÅŸime çok baÄŸlı ve titiz olduÄŸum için, gece gündüz demeden çalışarak ilk albümümü 9 ayda bitirdim. Åžimdi ise ÅŸarkıcılığımın yavaÅŸ yavaÅŸ oturduÄŸu andan itibaren sunuculuÄŸa geri döndüm."Â

ÇALIŞTIKÇA PARLIYORUM

Tv em (Digiturk 63, D Smart 92. kanal) ile ekranlara geri dönen Elifname'yi güzel sunucu şöyle anlattı: "Herkesin bildiği bir formatta değil, daha önceki gibi müzik ve magazin değil... Senelerce bu formatta ilerlerken şimdi bir değişiklik yaptım. Çok güzel yemekler yapıyorum, onu kullanmak istedim. Yemek yapmayı çok seviyorum, yapacağım işin içine mutfağı da katmak istedim. Mutfağımız var, şefimiz Gökşin Sanlav'la birlikte yemekler yapıyoruz. Aynı zamanda gündemde olan oyuncular, sanatçılar, doktorlar aklınıza kim geliyorsa mutfağımıza konuk oluyor.

Haberin Devamı

Ve Elifnağme bu şekilde hafta içi her gün saat 14.00'te başlıyor. İki yada iki buçuk saat sürüyor, inanın zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Böyle değişik bir formatla geri dönüş yaptığım için daha mutluyum, ayrıca şarkıda söylüyorum. Her şey var anlayacağınız bu mutfakta..."

Arkadaşı Nilüfer Bıyıklı'nın açtığı cast ajansında oyunculuk eğitimi aldığını söyleyen Güvendik, "Dizi projeleri için bir çok teklif var, aklıma yatan kaliteli bir proje olursa kabul ederim. Çünkü dizi çekimleri gerçekten çok fazla zaman alıyor. Onun için seçici davranıyorum" ifadesini kullandı.

YENÄ° ALBÃœM YOLDA

Çalıştıkça parlayanlardan olduğunu söyleyen sempatik sunucu, geçen hafta katıldığı Tüyap'taki İnform standında hayranlarının yoğun ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini anlattı.

İlk albümünü çıkardığı andan itibaren, bir sonraki çalışmasının hazırlıklarına başladığına değinen Elif Güvendik, "Ama bu kez albüm yerine single çalışmalarım olacak. Elimde olan şarkılarımı 3-4 ayda bir teker teker piyasaya süreceğim.  3-4 ayda parçanın popüleritesi azalıyor, bu nedenle albüm yerine single çıkartmayı tercih ediyorum. İlk single bir aksilik olmazsa mayıs ayı gibi piyasada olacak, ondan sonra 3-4 ayda bir şarkı ve klip olarak devam edecek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!