Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2006 00:00

dinleyin

"J’ai Deux Amours" adlı yeni albümündeki aşk şarkılarıyla "En iyi vokal caz albümü" dalında Grammy’ye aday gösterilen ünlü cazcı Dee Dee Bridgewater, yarın İstanbul’da İş Sanat Kültür Merkezi’nde bir konser veriyor. Konser 20.00’de başlayacak. İş Sanat ana gişe: 0212-316 15 83

seyredin

Bu cumartesi pazar Uludağ’da yine snowboard gösterileri var. Braun Cruzer Bigair Weekend adı verilen gösterilere ünlü Option-NFA snowboard takımının sporcuları katılıyor. Cumartesi gecesi büyük bir parti verilecek. Pazar günü Option takımının hakemliğinde bir Bigair yarışması düzenleniyor. Belvü Ağaoğlu Pisti’ndeki yarışta kazananlara hediyeler verilecek. Bilgi: www.cruzerbigair.com

bakın

Artık bahar yaklaştı. Bütün vitrinler ilkbahar-yaz koleksiyonunun yeni giysileriyle dolu. Vivid’in koleksiyonu 80’li ve 60’lı yıllardan, safari ve minimalizmden esinleniyor. Bu yazın en önemli özelliği olarak beyaz renk de öne çıkıyor. Fırfırlar, fistolar, tüller, fiyonklar da çok bol.

öğrenin

Dünya Kadınlar Günü’nün kutlandığı mart ayı boyunca, Çin lokantası Zen Chinese Restaurant’da yemek yiyen her kadına, hemen bitişikteki Bujin Fight Club’da kick boks dersi hediye ediliyor. İhsan Aksoy Sok. No. 6 Çamlık Etiler İstanbul. Tel: 0212-287 34 42.

uğrayın

İstanbul Nişantaşı’ndaki Tekin Acar Cosmetics Mağazası, 8 Mart Çarşamba Kadınlar Günü’nde bir parti verecek. Tüm kadınlara açık parti çarşamba 12.00’de başlıyor, 20.00’ye kadar sürüyor. Bu arada konuklara ünlü markaların kozmetik ürünlerinin yer aldığı paketler hediye edilecek.

okuyun

15-20 yaş arasındaki gençlere seslenen müzik dergisi Dream bu ay yayın hayatına başladı. İlk sayıda Arctic Monkeys ile bir röportaj, posterler, çıkartmalar, idoller, yeni keşifler, sinema dünyasından son haberler ve okurlarla interaktif sayfalar var. Önümüzdeki günlerde patlaması beklenen 5 yeni hip hopçu, derginin ilginç konulardan biri. Derginin lansman fiyatı 2 YTL.

alın

Eurosoft Yazılım, "Hayvanlar Dünyası" adlı 2 CD’lik programını satışa sundu. Binlerce hayvanın dijital fotoğraf, ses ve video görüntüleri var bu CD’lerde. İlk CD’de 66 memeli hayvan, ikincisinde ise kuşlar, balıklar, sürüngenler, böcekler bulunuyor. Av ve Avcı diye özel bir bölümde hayvanların avlanma yöntemlerini görebilirsiniz. Fiyatı 25 YTL. Kitabevleri ve internet alışveriş sitelerinde bulunuyor.

yarışın

İstanbul’daki Speedcity bir motorsporları tema parkı. Simülatör parkında bire bir ölçülerde dört Formula 1 aracı, 8 kişinin yarışabileceği bir Nascar simülatörü var. Spor markalarının giysilerinin satıldığı mağaza, aynı zamanda Ferrari, Toyota ve McLaren takımlarının resmi giyim satış noktası. Korukent Sitesi, Levazım Mahallesi Bowling Salonu karşısı. Tel: 0212-275 17 99.

görün

İstanbul Modern Sanatlar Galerisi, 20 Mart’a kadar sürecek bir sergide, Burhan Uygur’un sanat yaşamını yansıtan bir seçki sunuyor. Sergideki 100’ü aşkın eserin çoğu koleksiyonerlerden toplandı. Bu nedenle, ünlü ressamın şimdiye dek hiç sergilenmemiş yağlıboya ve eskiz çalışmalarını görmek mümkün olacak. Barbaros Bulvarı No. 113/B Balmumcu İstanbul. Tel: 0212-288 48 48.

tadın

Pazar günleri 11.30-15.00 arasında Mövenpick Oteli, caz müziği eşliğinde şampanyalı bir brunch sunuyor. Şef Lorraine Sinclair tarafından hazırlanan brunch’tan sonra misafirlere AFM sinema bileti hediye ediliyor. Çocuklar da palyaço gösterisi izleyerek eğleniyor. 88 YTL, 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 7-12 yaş arası yüzde 50 indirimli. Rezervasyon: 0212-319 29 29’dan 3811.

izleyin

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde 7 Mart Salı 20.00’de Dostlar Tiyatrosu "Aymazoğlu ile Kundakçılar" adlı oyunu sahneliyor. Max Frisch’in oyununu Genco Erkal yerelleştirdi. Kara mizah sevenler, Genco Erkal, Meral Çetinkaya ve Erdem Akakçe’nin oynadığı bu piyesi kaçırmamalı. Biletix’te satılan biletler 7 YTL, öğrenci ve grup indirimi 4 YTL. Bilgi için: 0216-483 90 26

kaçırmayın

Yarın Bursa’da Dördüncü Kitap Fuarı başlıyor. 150’yi aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, Server Tanilli, İnci Aral, Oya Baydar, Doğan Cüceloğlu, Ece Temelkuran, Meltem Arıkan ve İpek Ongun okurlarıyla buluşacak. "Sessiz Sedasız", "Bir An Bursa", "Kitap", "Hababam sınıfı 50. Yılında" gibi sergiler düzenlenecek. Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 11 Mart’a kadar sürecek fuara giriş ücretsiz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!